• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online/Informer

06.06.2021

22:00

ON SE BAŠ NIČEG NE STIDI! PRVO NAS DIVLJAČKI BOMBARDOVAO I UBIJAO, A SAD NAS ZOVE U NATO! Ako je i od Klarka, previše je!

Društvo

ON SE BAŠ NIČEG NE STIDI! PRVO NAS DIVLJAČKI BOMBARDOVAO I UBIJAO, A SAD NAS ZOVE U NATO! Ako je i od Klarka, previše je!

Podeli vest

Srećan sam što je Crna Gora članica NATO, a nadam se da će joj se pridružiti i ostale države na Zapadnom Balkanu, rekao je u intervjuu za Glas Amerike bivši komandant snaga Alijanse u Evropi Vesli Klark povodom četvrte godišnjice crnogorskog članstva

Klark ističe da je Crna Gora suverena zemlja koja će sama odlučivati o svom doprinosu NATO.

Odluka Severnoatlantskog saveza da primi Crnu Goru kao 29-članicu bila je veoma dobra, a Podgorica se odlučila na taj potez da bi bila deo Zapada, ocenio je penzionisani američki general.?

- To je način da se pokažu principi, da se kultura preusmeri sa 19. veka i korupcije na Balkanu na nešto što više doprinosi ličnim slobodama i ekonomskom razvoju. NATO je bezbednosni temelj koji je podrška Evropskoj uniji u tom pogledu. Mislim da je to bila dobra odluka i nadam se da će je crnogorski narod poštovati - naglasio je Klark.

(VIDEO) ŠTA TO RADI SRBIJA?! REGION I NATO NA NOGAMA! ŠTA ĆE IM JOŠ HELIKOPTERA I PVO SISTEMA IZ RUSIJE!? Plaše se da nam stiže K 52 i S 400!

Klark želi da se Crnoj Gori u NATO jednog dana pridruži i Srbija, kao i celi region Zapadnog Balkana.

- NATO je savetodavna organizacija. Kada diplomate i vojska rade zajedno na određenim pitanjima, to onda utiče na druge stvari i pomaže da se reše druga regionalna pitanja. Kada govorite zajedničkim jezikom o zajedničkim problemima, gradite poverenje među susedima. To je važno. Tako se sprečavaju rat i konflikti - zaključuje bivši američki vojni zvaničnik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Kazu stari ljudi kad neki zlocinac dodje u sedmu deceniju pocne svasta da sanja i govori. Njemu vise ni Bog ne moze pomoci, halucinira poput pojedinih domacih srbomrzaca. Sto babi milo to joj se i snilo.

Mesa

pre 2 godine

Nece oni Cas u NATO ne luopajte gluposti zbog rusa

Perica

pre 2 godine

Šta zna svinja šta je dinja ,pa i ovo govedo!

Iron C

pre 2 godine

klark ,hitler,musolini,nato, sise klasicne ! nato posebno picketine najstrasnije,neka dodju u Mionicu,na K i M nego bili dole 2000 na 10 i nista nisu uradili , ziveli heroji sa Kosara !A siptari znajte Srbija vam je bila majka ali i to ce se promeniti! I opet administratorima pustite post , bar vas to nista ne kosta :)

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija