• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

24.06.2021

14:39

PROCUREO SNIMAK PAKLENE ŽURKE NA ADI CIGANLIJI! Vriska i cika, nekoliko stotina tinejdžera na vrhuncu zabave SA NEOGRANIČENIM PIĆEM/VIDEO/

Društvo

PROCUREO SNIMAK PAKLENE ŽURKE NA ADI CIGANLIJI! Vriska i cika, nekoliko stotina tinejdžera na vrhuncu zabave SA NEOGRANIČENIM PIĆEM/VIDEO/

Podeli vest

Informacija da je posle noćašnje žurke na Adi Ciganliji 16 maloletnika završilo na VMA u nesvesnom stanju, uzburkala je javnost i otvorila mnoge teme posebno ako se zna podatak da je na žurci bilo više 1.000 mladih uzrasta od 16 do 20 godina

Navodno su privedeni menadžer i konobari kluba u kom je žurka održana. U prvi mah se sumnjalo da je reč o nekakvom organizovanom trovanju i da je mladima nešto sipano u piće jer su svi imali veoma slične simptome.

Nešto kasnije je međutim utvđeno da su naprosto otrovali alkoholom jer je prema prvim informacijama karta za "upad" na žurku koštala 10 evra uz neograničeno piće.

Jedan od organizatora proslave mature rekao je da su roditelji unajmljivali separe za decu sa po tri flaše votke koji je koštao 90.000 dinara.

- Otac me je zvao i tražio da unajmi separe za svoju ćerku objašnjavajući mi da želi da uživa na drugom ili trećem danu proslave mature, ne znam ni sam. Znao je da uz separe ide alkohol i to mu nije bio problem - objasnio je insistirajući na anonimnosti.

Gošća lokala smatra da se nije desilo ništa strašno

U razgovor se ubacila i gošća lokala koja je istakla da je majka. Iznela je svoje mišljenje da se ništa strašno nije desilo.

- Ta deca su godinu i po dana bila zatvorena u kućama. Mesecima nisu mogla da se druže u školi jer su učili od kuće. Konačno su se videli i prestali da se boje da korona može da ubije njih ili nekog njihovog bližnjeg. Za njihove mlade živote to je predug period. Opustili su se jer odavno to nisu mogli - kazala je Beograđanka koja je želela da ostane anonimna.

 

 

Napomenula je da je u sredu bilo veoma vruće i da je deci verovatno bilo potrebno veoma malo alkohola kako bi se napili. Uostalom oni su mogli da se napiju i pre nego što su ušli u lokal. Moglo je da se desi da su i sami uneli piće i da niko od odraslih u lokalu to ne zna - rekla je žena.

Međutim, sa tim mišljenjem se nije složio njen muž, koji je kazao da su konobari ti koji su odgovorni jer nikako nisu smeli da služe piće maloletnim osobama.

Članom 24. Zakona o Zaštiti potrošača propisana je zabrana prodaje, usluživanja i poklanjanje alkoholnih pića, uključujući pivo, licima mlađim od 18 godina života.

- Članom 160. Zakona propisana kazna za pravno lice koje prodaje, uslužuje i poklanja alkoholna pića, uključujući i pivo licima mlađim od 18 godina života iznosi od 300.000,00 do 2.000.000,00 dinara, za odgovorno lice u pravnom licu kazna je u rasponu od 50.000,00 do 150.000,00, a za preduzetnika od 50.000,00 do 500.000,00 dinara - izjavili su ranije iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Dan kasnije lokal nesmetano radi

Lokal u kome je bilo na stotine tinejdžera nesmetano radi od ranog jutra kao da 16 maloletnika nije završilo u bolnici. U jednom delu stoji šank sa točilicom za pivo, koji je ostao od sinoć. Prijatelj vlasnika lokala je objasnio da je on tu postavljen zbog drugih gostiju koji su bili odvojeni od tinejdžera.

Muškarci sa metlama u rukama skupljali su velike količine đubreta koje je ostalo za omladinom nakon haotične večeri. Neki od stolova su oštećeni, a na jastucima koji su postavljeni za sedenje vide se otisci stopala. Omladina se pela po stolovima u žaru proslave.

Ljudi koji su došli na Adu u lokalu piju piće kao da se, samo nekoliko sati ranije, ništa nije desilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija