• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2021

11:58

Potvrđeno osam slučajeva delta soja u Srbiji, ministar Lončar kaže da ih sigurno ima više!

Društvo

Potvrđeno osam slučajeva delta soja u Srbiji, ministar Lončar kaže da ih sigurno ima više!

Podeli vest

U Srbiji je do sada izolovano osam slučajeva zaraze delta sojem koronavirusa, ali ih sigurno ima više - izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar

On je upozorio da se pandemija sigurno neće zaustaviti dok ne bude 70-80 odsto vakcinisanih u svetu, kao i u Srbiji, i da zdravstveni radnici ne govore bez razloga da bi oni koji odbijaju da se vakcinišu, a zaraze se, trebalo da snose deo troškova lečenja.

- Oni koji neće da se vakcinišu znaju da će, ako se zaraze, država to da plati - ukazao je Lončar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Hocete da vam lecenje placa onaj ko placa zdravstveno? Sramnooo. Prvo ste govorili da smo blizu prirodnog imuniteta, pa da je potrebno 1,5 mil vakcinisanih, pa 2,5 a sada jos vise. Prirodni imunitet niko vise ni ne racuna. Sramite se.

Marija

pre 2 godine

A ko će da mi plati ako mi se nešto desi od vakcine, kad treba da potpišem da neću tražiti odštetu?

Milojko

pre 2 godine

Delta soj koji je slabiji od obicne prehlade,dajte vise ne dramite i ne dizite tenziju,to radite samo zbog vakcinacije,evo ja sam primio te vakcine,ali sad mi je jasno da niste u redu sto ovako dizete paniku..razmisljajte da ovaj narod pored mnogih problema kojih ima na pretek ostane normalan i citav...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija