• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS / Informer

18.07.2021

14:40

NA GRANICI SE ČEKA ČETIRI SATA! Kolaps na Gradini, kolona vozila duga više od osam kilometara!

printscreen RTS

Društvo

NA GRANICI SE ČEKA ČETIRI SATA! Kolaps na Gradini, kolona vozila duga više od osam kilometara!

Podeli vest

Tokom vikenda su na skoro svim graničnim prelazima ogromne gužve. Najveće su na prelazu Gradina s Bugarskom, gde su se formirale kolone automobila više od osam kilometara. Zadržavanja na tom prelazu su četiri časa

Na Gradini je pravi saobraćajni kolaps, kolona automobila je duga više od osam kilometara. Saobraćajna policija je na auto-putu kod tunela Pržojna padina, gde zaustavlja automobile kako ne bi čekali u tunelima i naizmenično ih propušta.

Prelazak granice je u svih šest traka i srpska i bugarska policija i carina rade na tzv. minimalnom režimu, međutim, toliko je veliki priliv vozila da je nemoguće da prelazak bude brži.

Na Gradini se čeka četiri sata i procene su da će gužva potrajati do noćas, a bolja situacija se očekuje sutra.

Vozači se upozoravaju na izuzetno veliku gužva na istočnom kraku Koridora 10. Na auto-putu Beograd–Niš u visini sela Trupale, jutros oko pet sati dogodila se teška saobraćajna nesreća.

Zbog velikog priliva vozila iz zapadne Evrope, na graničnom prelazu Horgoš otvoreno je svih šest ulaznih traka.

Foto: printscreen RTS

Na Gradini je pravi saobraćajni kolaps

Putnici se na ulazu u zemlju zadržavaju oko sat vremena, ali pre toga moraju da sačekaju najmanje dva da bi izašli iz Mađarske, prema Srbiji.

Kolone se formiraju i na izlazu iz zemlje. Na ulaz u Mađarsku, na susednom prelazu Reske, čeka se oko dva sata.

U kolonama se čeka i na granici sa Crnom Gorom, na graničnom prelazu Gostun. Gužve su i na ulazu i na izlazu iz zemlje, zadržavanje je duže od pola sata. Putnicima se savetuje korišćenje i graničnog prelaza Jabuka, iznad Prijepolja. 

Na Preševu su na izlazu iz Srbije zadržavanja 45 minuta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca Niš

pre 2 godine

PROBLEM JE Izgradnja podvožnjeka u samom mestu Kolotina kod kafane "Kolotina" gde se propuštaju 3 do 4 vozila u minuti (regulisano semaforom). Policija i carinici nisu problem. Vinjetu možete kupiti i u fri-šopu. 10 leva vikend. Kad sipate gorivo prihvataju evre i menjaju ih za 1,96 za evro, ovako 1,92 za evro, prva pumpa je u Dragomanu na 12 km od granice. Pozdrav, srećan put.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija