• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.07.2021

19:39

NAJNOVIJE UPOZORENJE AMSS! Pljuskovi praćeni jakim vetrom stvaraju velike probleme vozačima!

Društvo

NAJNOVIJE UPOZORENJE AMSS! Pljuskovi praćeni jakim vetrom stvaraju velike probleme vozačima!

Podeli vest

Povremeno jači pljuskovi praćeni jakim vetrom mogu doneti veću količinu vode na kolovoze, zbog čega Auto-moto savez Srbije savetuje vozačima oprezniju vožnju

AMSS takođe upozorava vozače na izmene u režimu saobraćaja zbog radova na pojedinim putevima.

Tako će se od 21. do 23. jula od 7 do 17 časova izvoditi radovi na deonici petlja Zmaj - petlja Aerodrom, u smeru ka Šidu, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Do 21. jula izvodiće se radovi na ITS opremi u tunelu Savinac. Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Od danas do 26. jula biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na deonici petlja Vodanj - petlja Kolari, u smeru ka Nišu. Tokom izvođenja radova u smeru Beograd - Niš za saobraćaj će biti zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i zaustavnom saobraćajnom trakom smera kretanja.

U smeru Niš-Beograd za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Do 28. jula produžavaju se radovi na izgradnji stuba mosta, na delu državnog puta Bubanj Potok (most 32) u smeru Beograd-Niš. U zoni radova za saobraćaj je zatvoren deo zaustavne trake.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS - dobijenim u 17:15 časova na putčkim terminalima na graničim prelazima vozila čekaju 30 minuta na Preševu i Gostunu, dok na ostalim prelazima nema zadržavanja.

Na teretnim terminalima vozila čekaju 90 minuta na Horgošu, 120 minuta na Kelebiji i Batrovcima, 60 na prelazu Šid i 30 na prelazu Gostun.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17