• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

20.07.2021

23:25

Nestao lažni hirurg SAVA KNEŽEVIĆ! NADRILEKAR PRODAO KUĆU U BATAJNICI!

Društvo

Nestao lažni hirurg SAVA KNEŽEVIĆ! NADRILEKAR PRODAO KUĆU U BATAJNICI!

Podeli vest

Porodica lažnog doktora Save Kneževića (21) prodala je porodičnu kuću u beogradskom naselju Batajnica i nestala bez traga!

Knežević i njegova majka, cvećarka Danijela, koja mu je pomagala u unakažavanju mladića i devojaka glumeći čas medicinsku sestru čas doktorku Nelu, odselili su se ubrzo nakon što su pušteni iz pritvora i za sada nije poznato gde se nalaze.


Oni su porodičnu kuću napustili i kada se u javnosti pročulo za njihovu strašnu prevaru. Tada su se danima krili u kući Danijelinog brata u Putincima, nadomak Rume, pa nije isključeno da se i sada tamo nalaze. Međutim, po savetu advokata oni su se tada vratili u Batajnicu, gde su dočekali hapšenje.


Prethodno su na specijalizovanim sajtovima za prodaju nekretnina oglasili prodaju kuće, koju su procenili na 120.000 evra.


Sava je sa majkom Danijelom uhapšen 24. maja posle mesec dana skrivanja, a tada im je sudija na predlog tužioca odredio pritvor od 30 dana kako ne bi ometali postupak i uticali na svedoke. Pušteni su iz pritvora 25. juna. Njima preti deset godina zatvora jer su se u poslednjih pet godina lažno predstavljali kao plastični hirurzi i osakatili više desetina ljudi iz Srbije i inostranstva.


Iako je Sava Knežević bio prvi nadrilekar za koga je javnost u Srbiji čula, brzo se saznalo da, nažalost, nije jedini. Ubrzo nakon njega uhapšena je i Olgica Markanović, a protiv još desetak nadrilekara podnete su krivične prijave.


Država je objavila rat nadrilekarima, a u Ministarstvu zdravlja navode da je u prethodnom periodu obavljen vanredni inspekcijski nadzor zbog sve češćih slučajeva obavljanja raznih procedura antiejdž medicine u kozmetičkim salonima i drugim privrednim subjektima bez dozvole.
- Zdravstveni inspektori nadzor su vršili od 5. maja do 23. juna u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, a kontrolisan je rad u 48 objekata. Tada je izrečeno 12 mera zabrane obavljanja zdravstvene delatnosti, odnosno zabrane oglašavanja medicinskih usluga i podnete su prekršajne prijave osnivačima i odgovornim licima - rekli su u resornom ministarstvu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija