• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

04.08.2021

09:00

Triglav osiguranje svuda sa Vama

Promo

Društvo

Triglav osiguranje svuda sa Vama

Podeli vest

Kada dođe vreme odmora, spakovaćete se za tren, jednostavno uskočiti u auto i krenuti u putešestviju, ali bez obzira na to što ove godine ništa ne planirate unapred, nećete zaboraviti da uplatite Putno zdravstveno osiguranje

Voleli biste bar nakratko da otputujete i opustite se. Daleke destinacije za Vas ovog leta ne dolaze u obzir, a ne želite ni da se vozite autobusom, pa ni avionom. Nemate nameru, ali ni vremena, da planirate mnogo unapred i zato birate da Vam društvo pravi neko ko je, kao i Vi, sposoban i spreman da se spakuje za tren oka i bez velikog premišljanja uskoči u auto i upusti se u avanturu.

Idealno rešenje predstavljaće neka od evropskih metropola do koje se stiže za nekoliko sati vožnje. Da biste na miru mogli da odaberete najbolju opciju i na odmoru se osećate bezbrižno, uzmite polisu Putno-zdravstvenog osiguranja koje štiti osiguranike od nezgoda, bolesti i neprijatnosti. Možete je zaključiti u nekoj od poslovnica Triglav Osiguranja a.d.o. ili u partnerskim turističkim agencijama. Ukoliko posetite e.Triglav portal, to ćete moći da obavite za svega nekoliko minuta, uz 20% popusta. Suma osiguranja je 30.000 Evra, a u ponudu je uključeno proširenje pokrića za slučaj bolesti COVID-19.

Kada i to rešite, ostaje Vam samo da svoju ideju predočite prijatelju koji je oduvek bio najbolji partner za takve putešestvije i na njih pristaje iz prve. Onda zajedničkim snagama smislite gde ćete. Solun može biti fenomenalan izbor jer ćete pored obilaska spomenika i degustiranja njihovih tradicionalnih jela u živopisnim tavernama, moći da skoknete i do obližnje plaže i brčnete se u moru. Za ljubitelje istorije i umetnosti, tu su Beč i Budimpešta. Uživaćete u obilasku Šenbruna, nekadašnje letnje rezidencije Habzburgovaca i delima austrijskih majstora u Leopold muzeju ili prelepoj arhitekturi mađarske prestonice. Kako ste pravi gurman, već se smeškate zbog čuvenih kobasica sa sirom. Čak ni velike vrućine Vas neće sprečiti u tom „zločinu“. O Saher i Esterhazi torti ne smete još ni da razmišljate, jer biste bili u stanju da istog časa stavite tašnu na rame, izađete iz kancelarije i sednete za volan. Ni Trst ne zvuči loše, a o Firenci da i ne govorimo. Iako bi to bila malo napornija vožnja, zbog papardela i toskanskog vina sve se može.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija