• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Antonić

14.08.2021

16:29

Suzana je u Budvi upoznala dečka, rekao je da se zove Marko... KADA JE DOŠLA KUĆI I PROČITALA NJEGOVO PRAVO IME, USLEDIO JE ŠOK!

Privatna arhiva

Društvo

Suzana je u Budvi upoznala dečka, rekao je da se zove Marko... KADA JE DOŠLA KUĆI I PROČITALA NJEGOVO PRAVO IME, USLEDIO JE ŠOK!

Podeli vest

Nesvakidašnja scena dogodila se našoj čitateljki Suzani tokom letovanja u Budvi. Otišla je na odmor, tamo upoznala dečka, rekao joj je da se zove Marko, a kada je saznala njegovo pravo ime ništa joj nije bilo jasno. Njenu ispovest prenosimo u celosti

Konačno odmor, letovanje u Budvi, dugo nisam bila u Crnoj Gori. Korona je poremetila sve, pa i moje planove za more. Međutim, neću da kukam, volim crnogorsko primorje, volim leto, more, sunce... Jedva sam dočekala.

Svaki dan plaža, svako veče izlasci, znate već kako je to u Budvi. Nije se mnogo promenilo, more je i dalje lepo, izlasci vrhunski. Sa mojim društvom je super gde god da se nalazite.

Jedno veče drugari su se razbežali, svako na svoju stranu, jurili su neke devojke. Vraćala sam se sama ka smeštaju, kada se pored mene zaustavio automobil. Kabriolet, a u njemu dečko sladak kao šećer.

Foto: Privatna arhiva

- Ćao, mogu li te prebačit negde - naravno, Crnogorac, moja omiljena kategorija.

- Ćao, ne, hvala - odgovorila sam pristojno.

- A nemoj da takva ljepotica ide sama, može ti se nešto desit' - uporan je bio.

- Neka, nemoj, produži samo - ne odustajem, ne volim startovanje po ulici.

- Hajde, molim te, evo je klupica, izaći ću iz auta samo da sednemo da popričamo, može - stvarno je zapeo nepoznati mladić.

- Hajde, da sednemo - mislim se u sebi, prijaće mi da odmorim, daleko je smeštaj.

- Odakle si - njegovo prvo pitanje pružajući mi ruku.

- Iz Beograda - odgovorila sam.

- Ja sam Marko, iz Bara - rekao je kao iz topa.

Foto: Privatna arhiva

Upoznali smo se i seli na klupu. Pričali smo normalno, ćaskali. Pitao me je da li imam Instagram. Bilo mi je čudno što on meni nije dao kontakt, nego mi je pružio svoj telefon da se sama dodam. To sam i uradila. Računam, čućemo se sutra, možda iz ovoga ispadne nešto lepo.

Rastali smo se u finom raspoloženju. Kada sam došla u smeštaj, potražila sam da vidim ko mi je novi prijatelj. Kad tamo, nema nijednog Marka. Umesto toga, dodao me je Mersad!

Foto: Privatna arhiva

Bila sam u čudu. Ne shvatam, zašto u 21. veku, u multikulturalnoj sredini na Balkanu ljudi imaju potrebu da lažu za svoje ime, veru, naciju. Čemu to? 

Razočarana sam što me je slagao, to mi najteže pada. A baš je sladak dečko. I dalje smo prijatelji na Instagramu. 

Jedno pitanje za vas. Šta da radim?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

Gorane opterecen si Siptatima, ovaj je Bosnjak. Isptali vam mozak sa Siptarima, svugde vam se prividjaju.

Bane

pre 2 godine

Ti si ozbiljna slepica. Šta da radiš? Idi glodji kamen sa svojom omiljenom kategorijom!

BIBER

pre 2 godine

Jos pitas.. Lagao te cim je otvorio usta.. Moj savet mani se lazova koji se stidi svoje religije...

Draža

pre 2 godine

I tebi je svejedno, bitno ti je da je sladak jer je 21 vek....verovatno su ga neke predhodne vaspitane,pametne devojke otkačile. pa sad je primoran da laže...a ti devojko i izgledaš tako kao da ne znaš šta radiš.

Aki

pre 2 godine

Ma udaj se za njega pa mu radjaj Alije, Mirsada, Sulejmane koji će jednog dana da nas ubijaju.....beži bre od tog balije

Stefan i Alija

pre 2 godine

@aki Evo jedno hipotetsko pitanje pošto već vidim da si protiv mijesanih brakova. Imaš ćerku i ona jednog dana ima izbor Srbin koji je tuče kocka, pije i vara Ili recimo Hrvat ili Musliman koji je voli svim srcem. Za koga bi volio da se uda?

Bane

pre 2 godine

Nije sporan Musliman, Hrvat (protiv kojih sam bio u ratu), već pogani crnogorac.

Ja

pre 2 godine

Turcine opusti se. Jel Aki skraceno od Alija? Nece tebe niko da ubija jer takvi poput tebe prvi dezertiraju i pobegnu.

Ja

pre 2 godine

Jel Aki skraceno od Alija? Nece tebe niko da ubija, jer takvi poput tebe prvi dezertiraju.

milovan

pre 2 godine

Nista nemoj raditi. Samo se odreci porodice.Nemoj jesti svinjetinu.Kreni u Dzamiju. Kupi su veliku maramu pa se zamotaj i prekrij lice. I na kraju.Kada budes imala decu sa njim i on ode za tursku,nemoj se nikome zaliti. Budi bula i to je to.

da li je normalno

pre 2 godine

da pitas druge sta da radis... pa za takve savete se mogu pitati dva-tri najbolja prijatelja a ne javno mnjenje... ?????

Mima

pre 2 godine

Vjerojatno Albanac.Sta da radiš ne mogu da shvatim.Poslije kukate.Oni i Muslimani obično kažu :" Što prodje kroz ruke .Prošlo je".Ali kada se budu ženili uzimaju samo svoju vjeru.Znaci zato što je sladak Ti samo možeš proći kroz ruke.Ima i u Srbiji lijepih Muškaraca ali da znaš da ti se ništa neće desiti.Ti ne znaš u šta se upuštaš

Roko Prč

pre 2 godine

Što se vi novinari pravite ludi pišući izmišljene priče, a ako nije izmišljeno zamislite da ste neki Jova, Čeda, Aleksandar, Slobodan...i da se nađete negde u Hrvatskoj- npr. u Splitu, Zagrebu, Jasenovcu, Gospiću, Vukovaru...Zamislite i neku drugu horor situaciju da u Novom Pazaru , Tutinu ili Sjenici prošetate sa Zvezdinim ili Partizanovim šalom. Sličnih momenata mogao bih da nabrojim mnogo, a vi se samo čudite i smišljajte priče o nekakvim naivnim glupačama koje se čude zašto se neki Mersad pretvara da je Marko dok ne dobije "onu stvar", a posle....

master

pre 2 godine

Vrlo vazna stvar?? sta cemo sada sa Suzanom?? moramo ovako vazne stvari objaviti u svim novinama, ipak je ovo vazno za Srbiju, pored svih problema kod nas i u svetu jedna naslovna strana objavljuje kako je Suzana upoznala Marka ili kako se vec zove.??????? Bilo bi lepo kada bi Informer postavio prajoritete malo drugacije.

Karmal

pre 2 godine

Glupo izmišljena prića...lažovna "društvo pošli za drugim devojkama"a ti kao došla sama u Budvu.

U stvari

pre 1 godinu

Pa u stvari naglasak je na: "...pored mene zaustavio automobil. Kabriolet, a u njemu dečko sladak kao šećer..." Verovatno da nije bio auto kabriolet ne bi ni dečko bio "šećer"!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17