• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.08.2021

10:06

MLADIĆ OD 22 GODINE UMRO OD KORONE! Doktor Tiodorović saopštio tragične vesti

Društvo

MLADIĆ OD 22 GODINE UMRO OD KORONE! Doktor Tiodorović saopštio tragične vesti

Podeli vest

Trenutna epidemiološka situacija u Srbiji može se oceniti kao nesigurna, sa tendencijom da pređe u nepovoljnu, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović, ukazujući da to pokazuju cifre novozaraženih i povećan broj hospitalizovanih.

Tiodorović je rekao da je povećan broj preminulih usled obolevanja od kovida-19 i da je nedavno 22- godišnjak izgubio bitku sa bolešću, a bio je nevakcinisan.

"Više od 92 odsto je onih koji su hospitalizovani a nisu vakcinisani. Nevakcinisani imaju strahovito mnogo vise šanse da obole sa težom kliničkom slikom, čak 20 puta više nego vakcinisani", rekao je Tiodorović za TV Prva.

On je poručio da se sednica Kriznog štaba očekuje svakog trenutka, kao ni da nikakvog uvođenja policijskog časa ni ograničavanja kretanja neće biti.

Foto: printscreen RTS

Branislav Tiodorović



"Nema potrebe jer nismo u takvoj situaciji. Međutim, mere koje nismo uklinuli moraju se poštovati - maska, distanca i dezinfekcija", istakao je Tiodorović.

Juče su u Srbiji potvrđena 1.484 nova slučaja korona virusa, na osnovu 13.695 testiranih uzoraka.

Od posledica zaraze preminule su još tri osobe. Prema podacima Ministarstva zdravlja, hospitalizovano je 879 pacijenata, od kojih je 26 na respiratorima.

Od početka epidemije u Srbiji je registrovano 734.816 zaraženih korona virusom, a preminulo je 7.177 osoba. Procenat smrtnosti je 0,98 odsto. Testirana su ukupno 4.845.253 uzorka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bg Dex 1970

pre 2 godine

Roditelji, bake, deke... Vaša deca i unuci vas bukvalno ubijaju donoseći vam KOVID u vaše domove. Bake i deke su u najvećoj opasnosti. Zar je potrebno da neko od vas umre da bi se neko dozvao pameti i prijavi se za vakcinaciju?! Vi niste sigurno tako vaspitavali svoju decu i unuke. Vaspitavaju ih Tviter, Instagram, Fejsbuk, Tik Tok, Đilas, Marinika, N1, Danas.... Živela Srbija!

Ja

pre 2 godine

Au ala tebi nije dobro. Ja nisam cuo ni na N1 ni od Marinike da se ne bi trebalo vakcinisati. Nije svima ispran mozak koronom.

Tesla1St

pre 2 godine

Izvini a ti si neki medicinski expert? Jel mozes da nam das svoje puno ime i prezime da znamo koga da tuzimo kad stvari krenu naopako? Svi koji osecaju da treba da se podvrgnu genetskoj terapiju su slobodni da je prime i to je njihovo pravo. Svi koji su prelezali Covid imaju prirodni imunitet koji traje dalekop duze od onog proizvedenim genetskim terapijama i to je proverena cinjenica a ne spekulacija. Doduse ono sto javolim da kazem svima koji su primili genetsku terapiju je: Blago vama sada ne morate vise da kupujete organsku hranu s obzirom da ste i sami genetski modifikovani ustedece te mnogo para... LoL

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija