• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

01.09.2021

10:12

Mrak u tunelu: Veliki Kik nema struje zbog kvara na dalekovodu

Društvo

Mrak u tunelu: Veliki Kik nema struje zbog kvara na dalekovodu

Podeli vest

Zbog kvara na dalekovodu na auto-putu "Miloš Veliki", trenutno nema električne energije u tunelu Veliki Kik, pa se apeluije na sporiju vožnju na prilazu i kroz sam tunel kako bi se bezbedno stiglo do svog odredišta

Ekipe su na terenu, saopšteno je iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije", a učesnici u saobraćaju mole se da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Na auto-putu E-75, od petlje Predejane do petlje Vladičin Han, obavljaju se radovi na pregledu sistema tunelske opreme u tunelu Manajle.

Na auto-putu E-75, petlja Vodanj - petlja Kolari, u zoni petlje Kolari, u smeru ka Nišu, do 17. septembra izmena je režima saobraćaja zbog radova na nadvožnjaku.

U zoni radova u smeru ka Nišu, za saobraćaj je zatvorena zaustavna i izlivna saobraćajna traka u ukupnoj dužini od 400 m ispred isključenja saobraćaja sa auto-puta na petlji Kolari.

Saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, a isključenje saobraćaja na petlji Kolari ostaje u funkciji.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija