• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

06.09.2021

14:40

OVO POSTAJE OZBILJNO! Ministarstvo zdravlja naredilo - KOVID AMBULANTE RADIĆE OD 7 DO 22!

Društvo

OVO POSTAJE OZBILJNO! Ministarstvo zdravlja naredilo - KOVID AMBULANTE RADIĆE OD 7 DO 22!

Podeli vest

Kovid ambulante će od sutra, 7. septembra, raditi svakog dana od sedam do 22 sata, saopštilo je Ministarstvo zdravlja

Ministarstvo je tu odluku donelo na osnovu aktuelne epidemiološke situacije, kao i situacije u kovid ambulantama domova zdravlja i trijažnim centrima zdravstvenih ustanova, u kojima se poslednjih dana značajno povećao broj građana koji dolaze na preglede.

Dve ambulante rade 24 sata

Dve kovid ambulante, u Ulici cara Dušana 176 u Zemunu i u Ulici Čarlija Čaplina 18 na Paliluli, nastavljaju da rade u režimu 24 sata. Takođe, biće otvoreni dodatni kapaciteti u domovima zdravlja Voždovac, Čukarica i Zemun.

Od srede, 8. septembra počeće da radi trijažni centar u KBC "Zemun", koji će biti na raspolaganju građanima 24 sata. Takođe, od danas je i Gradski zavod za plućne bolesti i tuberkulozu u Preševskoj ulici ponovo trijažni centar za kovid pacijente.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 2 godine

A zašto ljudi da rade zbog stoke celu noć...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija