• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

10.09.2021

17:14

HITNO! Zakazana sednica Kriznog štaba!

Tanjug/Zoran Žestić

Društvo

HITNO! Zakazana sednica Kriznog štaba!

Podeli vest

Krizni štab za borbu protiv virusa korona zasedaće sutra u 14 sati, javio je RTS

Prema poslednjim podacima, u Srbiji je korona virus potvrđen kod još 6.089 osoba od testiranog 22.824 uzorka. Od posledica zaraze preminulo je 25 pacijenata. Na respiratorima je 128 pacijenata.

Podsetimo, juče je od ukupno 22.631 testiranih, njih 5.831 je bilo pozitivno, dok su nažalost 23 osobe preminule. Na respiratorima je bilo 129 pacijenta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ĆORKA BATO

pre 2 godine

Šta je to soba puna fikusa? Zaseda krizni štab. Čekaju da im se obrati veliki vođa i glavni stručnjak.

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Ма само опуштено... до 10.000 новозаражених на дневном ниооу још има луфта, а онда нам ионако не требате - онда смо у божјим рукама. Има попови да раде у три смене...

Čiča Avalski

pre 2 godine

Oooo, Družina Pere Kvržice ponovo radi !!! Dvorske lude će opet da donesu odluku - PA GDE TO IMA !!!???

Spasko

pre 2 godine

u Americi je pocelo hapsenje kriznog staba i glavnog doktora Faucija zbog prevare sa laznim virusom i organiziranog kriminala trosenjem drzavnog novca privatnim bogacenjem pojedinaca kroz masovnu kupovinu vakcina zbog laznog korona virusa . Americki narod udruzeno krece na rusenje svetske banke i svetske zdravstvene organizacije koje su ustvari bankarske mafijaske organizacije za pljackanje sveta . Sve vlade , zlocinacke klasnogenetski prioritetne nacisticke kraljevine i politicari koji su pljackali gradjane i radnicku klasu kupujuci lazne vakcine i sve vlade koje suradjuju sa rimskosolomonskom imperijalnom bankarskom mafijaskom svetskom bankom i svetskom zdravstvenom organizacijom bice uhapseni i poslati na Goli Otok , svi ujedinjeni robovlasnici i njihovi zakoni i kancelarije mafijaske svetske banke za kriminalno stampanje novca i svetske zdravstene organizacije za pljackanje naroda bice ukinute i morace dozivotno da robijaju .

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija