• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2021

18:18

Izvučeni dobitnici nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021"! Evo kome idu ključevi DVOIPOSOBNOG STANA U ZEMUNSKIM KAPIJAMA!

Društvo

Izvučeni dobitnici nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021"! Evo kome idu ključevi DVOIPOSOBNOG STANA U ZEMUNSKIM KAPIJAMA!

Podeli vest

U četvrtom izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i dvoiposoban stan u Beogradu u naselju Zemunske kapije, a najvredniju nagradu dobila je Stanica Smiljković iz Sremčice

 

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 10.970.913 pristiglih koverata, izvukao je Zoran Kiki Lesendrić.

Željko Tomić, predsednik saveza za e-Upravu naloga.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su:

  • Olivera Marčeta iz Beograda,
  • Slobodan Janković iz Bečeja,
  • Nebojša Stanojković iz Trgovišta,
  • Dejan Živković iz Zaječara i
  • Nikola Bogosavljević iz Paraćina.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, Stanica Smiljković iz Sremčice

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i zamenica predsednice Komisije, Jelena Gavrilović iz Ministarstva finansija.

Foto: printscreen

Komisija

Građane u ukupno šest jesenjih izvlačenja očekuju vredne nagrade: 30 automobila "fijat 500L" i osam stanova u Beogradu - sedam u naselju "Zemunske kapije" i glavna nagrada - stan u "Beogradu na vodi".

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Slanje koverata je potpuno besplatno.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt-telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ivana

pre 2 godine

Cestitke za svi dobitnici u kzivu Uzmi recun i pobedi

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija