• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

14.10.2021

13:18

Poznata manekenka je sa sinom uživala na Nikelodeonovoj predstavi „Patrolne šape u velikom spektaklu“ u Galeriji

Promo

Društvo

Poznata manekenka je sa sinom uživala na Nikelodeonovoj predstavi „Patrolne šape u velikom spektaklu“ u Galeriji

Podeli vest

Da deca obožavaju Patrolne šape dobro se zna – zato smo upravo na ovoj predstavi u Galeriji “uhvatili” našu poznatu manekenku sa sinom.

Ivana Korab i njen sin uživali su u avanturama dobro poznatih krznenih junaka – Čejsa, Maršala, Rabla, Skaj i Rajdera. Patrolne šape su omiljeni crtani junaci gotovo svim mališanima, a sudeći po reakcijama i osmesima na licu, mogli smo da primetimo da su i mama i sin zaista uživali.

Manekenka je podelila ovu uspomenu sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

https://www.instagram.com/p/CU9eGb7tZL_/

Foto: Promo

Nikelodeonova predstava „Patrolne šape u velikom spektaklu“ se prvi put igra u Srbiji, a ulaz na manifestaciju je besplatan. Predstava se održava svakodnevno u tri termina, od 16, 18 i 19:30 časova od 9. do 24. oktobra u Galeriji. Ne propustite priliku da svojim mališanima pružite avanturu iz snova sa njihovim omiljenim herojima.

Foto: Promo

Više informacija potražite na sajtu Galerije - https://www.galerijabelgrade.com/sr/events/paw-patrol-the-big-show-rescue ili pogledajte na njihovim društvenim mrežama.

Foto: Promo

Foto: Promo

https://www.instagram.com/p/CUpgdXxK-fw/

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija