• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.10.2021

17:39

Ministru Vulinu darovana hilandarska gramata za dobročinstvo pri ustrojenju hilandarskog sela u Sijarinskoj banji

Društvo

Ministru Vulinu darovana hilandarska gramata za dobročinstvo pri ustrojenju hilandarskog sela u Sijarinskoj banji

Podeli vest

Ministru unutrašnjih poslova Srbije Aleksandru Vulinu danas je darovana hilandarska gramata ukazom arhimandrita Metodija igumana Svetog manastira Hilandara za iskazano dobročinstvo pri ustrojenju hilandarskog sela u Sijarinskoj banji, kao i za nesebičnu pomoć i doprinos hilandarskim aktivnostima

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin zahvalio se sveštenstvu i monaštvu manastira Hilandar na svemu što čine za dobrobit srpske dece i omladine i istakao da oseća posebnu radost i ponos zbog podizanja svepravoslavnog kampa prijateljstva u Sijarinskoj banji. 

- Ponosan sam na kamp prijateljstva, koji je uz pomoć sveštenika i monaha manastira Hilandar i dobrih i čestitih ljudi izgrađen ovde u Sijarinskoj banji, u Medveđi.   Kamp prijateljstva od sada će predstavljati mesto gde će se srpska deca i omladina, gde god ona živela, odakle god dolazila, okupljati, učiti svoju nacionalnu istoriju, učiti veronauku, družiti se i širiti humanost. Uveren sam da svaki Srbin danas sa mnom deli i oseća jednak ponos - poručio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin u svojoj pisanoj zahvalnici. 

U ime ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina, u Sijarinskoj banji igumansku gramatu primio je pomoćnik ministra policije i načelnik Uprave za grad Beograd Veselin Milić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zajedničke patrole štite i Srbiju i Mađarsku i naš način života
Društvo

Zajedničke patrole štite i Srbiju i Mađarsku i naš način života

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin i potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Mađarske Šandor Pinter istakli su da su zajedničke policijske srpsko-mađarske patrole, koje će od danas zajednički brinuti o bezbednosti granice Srbije i Mađarske, dokaz da su odnosi između naša dva naroda i država na najvišem istorijskom nivou

15.10.2021

14:33

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija