• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RTS

23.10.2021

23:25

INSPEKTORI I KOMUNALNI MILICIONERI KONTROLIŠU PRIMENU KOVID PROPUSNICA! Tokom vikenda samo savetodavni nadzor, od ponedeljka počinje - KAŽNJAVANJE!

Pixabay

Društvo

INSPEKTORI I KOMUNALNI MILICIONERI KONTROLIŠU PRIMENU KOVID PROPUSNICA! Tokom vikenda samo savetodavni nadzor, od ponedeljka počinje - KAŽNJAVANJE!

Podeli vest

Od 22 časa u ugostiteljske objekte može da se uđe samo uz validnu kovid propusnicu. Ekipa RTS- a proveravala je kako se primenjuje nova mera u borbi protiv epidemije

Kovid propusnice su neophodne za ulazak i boravak u svim ugostiteljskim objektima u zatvorenom prostoru - restoranima, kafićima, barovima i noćnim klubovima, svakoga dana od 22 časa do kraja radnog vremena.

Komunalna milicija, komunalna i sanitarna inspekcija kontrolišu primenu kovid propusnica.

Inspektori i komunalni milicioneri će tokom vikenda sprovoditi samo savetodavni nadzor, a od ponedeljka postoji mogućnost kažnjavanja, odnosno pisanja prekršajnih naloga.

Pročitajte šta bi trebalo da znate pre nego što krenete u kafić, restoran ili noćni klub.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija