• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer

27.10.2021

11:31

ANTIVAKSERI MOGU KRIVIČNO DA ODGOVARAJU! Protesti se neće ponoviti!

Tanjug

Društvo

ANTIVAKSERI MOGU KRIVIČNO DA ODGOVARAJU! Protesti se neće ponoviti!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je danas da policija veoma ozbiljno shvata proteste antivaksera ispred stanova epidemiologa Predraga Kona i Branislava Tiodorovića i da će, ukoliko se ponove, tražiti da krivično odgovaraju

Vulin je za televiziju Hepi rekao da po njemu, u tim protestima antivaksera ima elemenata i za krivičnu odgovornost, te podsetio da o tome odlučuje tužilaštvo.

- Neće se više ponoviti (protesti ispred stanova epidemiologa), to shvatamo veoma ozbiljno - rekao je Vulin.

Podsećamo, antivakseri su protestovali ispred stanova članova Kriznog štaba dr Predraga Kona i dr Branislava Tiodrovića.

Predrag Kon izjavio je danas da nije uplašen, ali da jeste zabrinut zbog pretnji i uvreda koje dobija, naglasivši da je patriota i da je spreman da se žrtvuje za Srbiju.

- Nisam uplašen, ali zabrinut jesam. Nije prijatno to doživljavati uz porodicu, najblaže rečeno to je potpuno neprihvatljivo - rekao je Kon za TV Prva.

Kako kaže, i ranije je doživljavao razna dovikivanja na ulici, za razliku od njegovog kolege Branimira Tiodorovića koji je izjavio da nije imao takva iskustva.

Kon je kazao da, imajući u vidu njegovo poreklo, u uvredama ima i antisemitizma, ali da se u Srbiji oseća kao u svojoj zemlji i da je patriota i spreman na žrtvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kokorin

pre 2 godine

Антиваксери МОРАЈУ кривично да одговарају!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija