• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.10.2021

14:43

ANTIVAKSERI NE PRESTAJU DA ŠOKIRAJU! Nacističkog ubicu nazivaju gospodinom i naučnikom, a dr Kona plaćenikom! /VIDEO/

printscreen Twitter

Društvo

ANTIVAKSERI NE PRESTAJU DA ŠOKIRAJU! Nacističkog ubicu nazivaju gospodinom i naučnikom, a dr Kona plaćenikom! /VIDEO/

Podeli vest

Antivakseri koji se okupljaju u Beogradu kako bi izrazili nezadovoljtsvo odlukom o uvođenju kovid propusnica i vakcinacije, ne prestaju da šokiraju svojim izjavama

Nakon jučerašnjih nebuloza i izjava "kako se od beba prave specijalne paštete i jedu ljudi" antivakserski kvaziintelektualci imaju nove "bisere".

Ovaj put dotakli su se dr Predraga Kona nazvavši ga "običnim plaćenikom", dok su za Jozefa Mengela imali samo reči hvali.

- Mengele je bio gospodin, naučnik, intelektualac, pravio je lekove, Kon je običan plaćenik, poslednji put je pročitao knjigu kad je završio fakultet - jedna je od šokantnih antivakserskih izjava.

 

 

 

Podsetimo, Dr Mengele je bio nacistički lekar koji je stekao nadimak Anđeo smrti zbog svog rada u Aušvicu i drugim koncentracionim logorima. Vršio je medicinske eksperimente na ljudima, a bio je zadužen i za organizaciju logora, u gasne komore oterao je 400.000 ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mr Bean

pre 2 godine

Kod njih se nije otkacila zica,nego otisla cela instalacija

Realno

pre 2 godine

To su sve udbasi koji izvode performans, da bi kupili vreme. A poenta je da se svi zaraze sto pre. Od sluzbice su i dobili adrese gde treba da protestvuju... Naravno, i Kongele je deo perfromansa, samo ne zna da su mu to kolege. Bedno!

Amater

pre 2 godine

NADUVANI ANTIVAKSER.. SIGURAN SAM DA SE VAKCINISAO ALI ZBOG PARA PROTESTVUJE.

robija bajo moj

pre 2 godine

Хоће ли вођа да уведе ванредно срање, ако изгуби на изборима? То му је идеалан алиби!

Marcco

pre 2 godine

... pa da nam EU uvede sankcije kada Šolak od toga napravi spektakl na njegovim medijima...

HAHAHAHHHAHA

pre 2 godine

OVO JE SNS UBACENI DEMONSTRANT...TREBA DA GA TUCETE I DA S EMEDJU SOBOM ISTREBITE

Miro

pre 2 godine

Auui, pojačati kontrolu izdavanja lekova ivermectina. Samo uz recept prepisan od strane veterinara i uz stočni pasoš.

Mikabg

pre 2 godine

"Poštovani antivakseri", da Bog da da vas leči dr Mengele, naročito u čuvenim logorima smrti, a nas ostale vakcinisane "glupane" dr Kon i ostali domaći doktori.

Fikus

pre 2 godine

Koliko je teško videti da je ova budala drogirana? Nikako ne razumem zašto policija uopšte dozvoljava da ti kreteni i maloumnici zaustavljaju saobraćaj, ometaju slobodno kretanje građana, uznemiravaju i agresivno propagiraju takve budalaštine? Policijo, upotrebite zakonom dozvoljena sredstva i razjurite taj ološ i pronađite organizatore destruktivnog delovanja pa ih procesuirajte po zakonu ... DOSTA VIŠE BEZAKONJA

Laki

pre 2 godine

Ovi su za ludacku kosulju . Ovo narkomansko g...o sa roze kapom pravo u Drajzerovu.

Jovan

pre 2 godine

Зар није време да ови ликови иду у затвор за све увреде упућене нашим докторима. Има ли држава снаге да се обрачуна са олошем који велича једног од најгорих немачких злочинаца.

Grifon

pre 2 godine

Ja bi to odrala od batina,pokupila pa u podrum da se isproba na njima neki od eksperimenata i lekova od gospodina ANDJELA SMRTI.Čidto da upoznaju rad od "gospodina" Sram ih bilo, da li je to toliko naduvani ili neobrazovani da više neznaju ni šta govore.

Vla

pre 2 godine

Prestanite da klosare i bagru nazivate antivakserima, to su najobicniji klosari i bagra srpskog drustva, nisu dostojni da pocetno slovo izgovore dr Konu, sljam sa skupio i uznemirava gradjane

Vla

pre 2 godine

Pogledajte ovog debila na slici i bice vam jasno o kakvim sljamovima se radi

Jovan

pre 2 godine

Ovu STOKU treba TAMANITI svim sredstvima i na svakom mestu.

milan

pre 2 godine

Bravo Informer,... od toliko normalnih ljudi, vi stavite intervju za predoziranim beskucnikom, koji ce za jedan smrk da proglasi Isusa za budistu

AHA

pre 2 godine

A KAD CE DA IDU KOD VUCICEVICA KUCI? NASLI SU VAM SLABU TACKU

Dragan Dubonjac

pre 2 godine

Strašno , ovaj na sliki je toliko naduvan da , kad bi ga pitali, ne bi znao ni kako se zove! Njegova sorta bi prodala rođenu majku za gram smese koju koristi u vreme dokolice! Pameti skupa li si!

Mira

pre 2 godine

Ovo treba što pre ukloniti sa ulice jer su nacistička organizacija skrivena u antivaskerima.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija