• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.10.2021

08:23

OD SUTRA ISPLATA 30 EVRA DRŽAVNE POMOĆI! Evo ko prvi dobija novac!

Društvo

OD SUTRA ISPLATA 30 EVRA DRŽAVNE POMOĆI! Evo ko prvi dobija novac!

Podeli vest

Penzionerima će sutra, 1. novembra, biti isplaćeno po 30 evra, dok će taj iznos svim punoletnim građanima, koji su se za tu pomoć prijavili u aprilu, biti isplaćen 2. i 3. novembra

Reč je o drugih 30 evra iz paketa "30+30", a u okviru trećeg paketa državne pomoći građanima i privredi.

U decembru će penzionerima i svim ostalim punoletnim građanima biti isplaćeno još po 20 evra.

Za tih 20 evra nije potreba prijava ukoliko je prijava izvršena u aprilu za paket "30+30".

Međutim, ukoliko prijava nije izvršena u aprilu za ovih 60 evra, građani imaju mogućnost da se prijave za 20 evra, a prijava će trajati od 15. do 30. novembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
john

pre 2 godine

Gradjani koji su se prijavili za 30 + 30 evra u aprilu 2021 , a kojima je u medjuvremenu preko leta istekla licna karta , i sada imaju novu licnu kartu , imaju razliciti broj na licnoj karti , da li oni treba nesto da urade? Maticni broj je ostao isti svima naravno , ali BROJ LICNE KARTE nije visi isti kao sto je bio u aprilu, svaka nova licna karta posle isteka dobija NOVI BROJ LICNE KARTE, a na portalu je moralo da se prijavi i sa brojem LIcne karte kada su se svi prijavljivali , hvala

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija