• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

13.11.2021

16:42

KOVID PROPUSNICE DAJU REZULTATE! Lončar: Možda se prošire na 24 SATA!

Tanjug

Društvo

KOVID PROPUSNICE DAJU REZULTATE! Lončar: Možda se prošire na 24 SATA!

Podeli vest

Ministar zdravlja rekao da je uvođenje kovid propusnica bilo ključno da se poveća broj vakcinisanih u Srbiji

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da smatra da je uvođenje kovid propusnica bilo ključno da se poveća broj vakcinisanih u Srbiji, te da se razmišlja o tome da im se produži rok.

Otvarajući u Nišu dve nove angio-sale za invazivno kardiološku dijagnostiku, Lončar je rekao da bi, u interesu građana, mogao da bude produžen rok u kome će kovid propusnice biti obavezne.

Da li će to da bude da se te propusnice prošire na 24 časa ili nešto drugo, na tome ćemo insistirati – rekao je Lončar.

On je rekao da je cilj da građani imaju sigurnost

Ne želimo da budu taoci, posebno oni građani koji su se pridržavali svega, koji su se vakcinisali, da imaju strah da odu i do restorana i do bioskopa i da znaju kad odu tamo da je to bezbedna zona, da su tamo ili vakcinisani ili testirani ljudi – rekao je ministar.

Lončar je rekao i da je vakcina najbolji način zaštite od koronavirusa, ali i jedini način da se sve drži “pod kontrolom”.

Kako stvari stoje, naša nova normalnost će biti takva da ćemo morati da se vakcinišemo na svakih pet do šest meseci, u zavisnosti od vrste vakcine. To je način da držimo sve pod kontrolom, drugačije nećemo moći – rekao je Lončar.

Ministar je rekao da nikom nije u cilju da dođe do novog zatvaranja i zato je još jednom apelovao na ljude da se vakcinišu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija