• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.11.2021

09:56

U TIRŠOVOJ PREMINULA BEBA OD KORONAVIRUSA!

Pixabay

Društvo

U TIRŠOVOJ PREMINULA BEBA OD KORONAVIRUSA!

Podeli vest

Na Dečjoj klinici Tiršova u Beogradu jedna beba preminula je od posledica zaraze korona virusom

- Nažalost, prva beba koju smo primili sa deset dana starosti, preminula je prošle nedelje. Posle gotovo šest nedelja borbe za njen život - izjavila je za TV Prva doktorka Snežana Rsovac. 

Kako je rekla, još dve bebe smeštene u Tiršovoj i njihovo trenutno stanje je dobro.

- Beba od mesec dana nalazi se na intenzivnoj terapiji - dodala je ona, a druga beba je uspela da se oporavi iako je dugo bila na respiratoru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zeljka

pre 2 godine

Dok mi licitiramo kako ćemo slaviti u novogodišnjoj noći, niko neće ni pomisliti na sve one koji će u ponoć plakati jer nema nekog od njihovih najbližih. Ko je sve u tom slučaju bez empatije ne treba da nabrajam. Znamo svi ko su i kako se ponašaju. Njima smrt bebe ne znači ništa. Mnogo je važnija lična promocija i svakodnevno zadovoljavanje "nasušnih" potreba kao što su noćni klubovi ili šoping (naša reč kupovina se više ne koristi). Ima ih u svim slojevima društva a država uvek kasni sa merama i čeka da sve prođe samo. Dokle će nas to dovesti niko ne zna. Znam samo da, što više otežemo sa svim merama, ova noćna mora će duže trajati i niko ne može sa sigurnošću reći kako će završiti. Svakako ćemo dugo biti bez pravog života. Da li je opšti interes, prosuđujte sami.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija