• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.11.2021

10:46

ZA VIKEND NEOČEKIVANE TEMPERATURE, A U PONEDELJAK STIŽE PREOKRET Ovo je prognoza vremena za naredni period

Tanjug/Dragan Kujundžić

Društvo

ZA VIKEND NEOČEKIVANE TEMPERATURE, A U PONEDELJAK STIŽE PREOKRET Ovo je prognoza vremena za naredni period

Podeli vest

Iako je kraj novembra nekada bio period u kojem smo već imali deblji snežni pokrivač, ove godine jesen je odlučila da nas "časti" sa još nekoliko sunčanih dana.

Kako stoji u prognozi RHMZ, u većini Srbije danas će biti pretežno sunčano, sa prosekom temperature oko 10 stepeni.

Lepo vreme čeka nas i u četvrtak, a pravo otopljenje sledi nam za vikend.

- U petak i za vikend i do 17°C, topla i olujna košava i povremena kiša - najavio je meteorolog Đorđe Đurić. On je naveo da će u ponedeljak stići promena vremena.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Sunčano vreme čeka nas krajem novembra

- U ponedeljak ima uslova za prve pahulje ili susnežicu, ali na pravu zimu ćemo ipak još sačekati - kaže Đurić.

I prema prognozi RHMZ, početkom sledeće sedmice biće osetno hladnije, pa se na planinama očekuje sneg, a slab sneg je ponegde moguć i u nižim predelima.

U utorak slabljenje i prestanak padavina. Krajem perioda suvo. U četvrtak i petak u košavskom području će duvati umeren i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i olujni. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija