• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

25.11.2021

17:33

Sledeću Novu godinu dočekujemo bez maski i distance? Korona će ostati među nama narednih sto godina, ali ne na ovaj način!

printscreen/Kurir tv

Društvo

Sledeću Novu godinu dočekujemo bez maski i distance? Korona će ostati među nama narednih sto godina, ali ne na ovaj način!

Podeli vest

Epidemiolog Predrag Kon obradovao nas je vešću da bi epidemija koronavirusa mogla da se završi sledeće godine, odnosno da bismo na doček 2023. godine mogli bez maske i distance!

On je gostujući u jutarnjem programu Kurir televizije konstatovao da je kao epidemiolog optimista da ćemo nastaviti da živimo sa virusom.

- Ne bih smeo da tvrdim. Nažalost, nama se ljudi zaražavaju i stiču prirodni imunitet, i tu postoji ubeđenje da je posebno bolji, ali se i to pokazalo da nije - ispričao je Kon.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Član Kriznog štaba je ponovio da će korona biti prisutna narednih sto godina.

- Kada sam to rekao, to je takav šok bio, ne mogu da vam objasnim. Virus će ostati među nama, ali ne na ovaj način - poručio je Predrag Kon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija