• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dudvarski

06.12.2021

20:45

SUPEREKSKLUZIVNO! ŠOKANTNA ISPOVEST LIČNOG KURIRA VOĐA "ZEMUNSKOG KLANA"! Dušan Spasojević ima i vanbračnog sina Miloša!

Informer.rs

Društvo

SUPEREKSKLUZIVNO! ŠOKANTNA ISPOVEST LIČNOG KURIRA VOĐA "ZEMUNSKOG KLANA"! Dušan Spasojević ima i vanbračnog sina Miloša!

Podeli vest

Spasojević je bio u braku kada je sa devojkom Mirjanom, sestrom svedoka saradnika S. P., dobio sina koji i danas živi u Zemunu. Sinu je ime dao po Milošu Simoviću. Šilerova je dva puta građena, Dušan je insistirao da kuća bude otporna na udar 'zolje'

Dušan Spasojević Šiptar, ubijeni vođa 'zemunskog klana', ima vanbračnog sina za koga zna samo mali broj njemu najbližih ljudi! Spasojević je bio u braku kada je sa devojkom Mirjanom, sestrom svedoka saradnika S. P., dobio sina Miloša, koji i danas živi u Zemunu. Šiptar je detetu ime dao po bliskom saradniku Milošu Simoviću!

Ovo je u ekskluzivnom razgovoru za Informer otkrio Bojan T. (43), nekadašnji Spasojevićev lični kurir, čovek u koga je šef mafije imao veliko poverenje. Na početku nam je odmah rekao da Spasojevića nikada i niko za života nije zvao Šiptar i da su ga svi zvali Duća.

Foto: Zoran Sinko

- Obavljao sam raznorazne poslove za Duću, a jedno od zaduženja mi je bilo da se danonoćno brinem o Dušanovoj devojci Mirjani, inače sestri pripadnika klana S. P., koji je kasnije postao svedok saradnik... Šta god da je Mirjani zatrebalo, morala je to hitno da dobije. Bilo šta da je tražila, ja sam odmah trčao. Šminka, hrana, odeća, nakit, kola, da se odveze bilo gde i ona i njena familija, drugarice, da se odrade rezervacije po restoranima, po salonima... Posle nekog vremena Duća je sa njom dobio i sina, kog je nazvao po Milošu Simoviću. To dete se rodilo dok je Spasojević bio u braku sa Tanjom, sa kojom je ubrzo zatim dobio i ćerku Jovanu. Ubeđen sam da je Tanja znala za Dušanovu vezu sa Mirjanom, ali da je prelazila preko toga... Mirjana i Dućin sin Miloš i danas žive u Zemunu, on je već momak i po... - priča Bojan, koji je bio i svedok gradnje mafijaške tvrđave u Šilerovoj ulici.

SVE DETALJE ISPOVESTI ŠIPTAREVOG LIČNOG KURIRA PROČITAJTE SUTRA U ŠTAMPANOM IZDANJU INFORMERA! 

Foto: Informer

Strogo zabranjeno preuzimanje teksta, slika i videa bez prethodnog odobrenja redakcije!



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija