• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RTS

30.12.2021

09:10

Deda Mrazovi se u centru Beograda spustili sa krova do prozora mališana! Specijalno iznenađenje za decu u Tiršovoj!

Privatna arhiva

Društvo

Deda Mrazovi se u centru Beograda spustili sa krova do prozora mališana! Specijalno iznenađenje za decu u Tiršovoj!

Podeli vest

Deci koja se leče na klinici u Tiršovoj nije lako izmamiti osmeh. Nedostaju im dom, porodica, drugari. Ove godine, kako bi im promenili tmurnu svakodnevnicu, Deda Mrazovi su mališanima u Tiršovoj juče priredili nezaboravno iznenađenje

 

Deda Mraz se konopcima spustio sa krova dečje bolnice u Tiršovoj i ubacio poklone kroz prozor. Međutim, nije bio sam! Još petorica njegovih kolega su na isti način donela paketiće za mališane.

I sami Deda Mrazevi su srećni što su mogli da ih obraduju.

"Nama je srce puno. Još sam pod utiskom. Samo gledajući kako se smeju, mašu nam", kaže jedan od prerušenih alpinista Saša Ćirić.

Foto: Privatna arhiva

Većina mališana dočekaće Novu godinu na klinici. Deda Mrazov pomoćnik Saša kaže da mu nije bilo teško, ni po danu kao što je ovaj, kišovit i tmuran, da poklon dopremi do svakog deteta.

"Kao Deda Mraz poručujem deci da zauvek budu srećna i da zauvek budu deca", rekao je Saša Ćirić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija