• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.01.2022

07:39

OGLASIO SE OTAC NESTALOG SPLIĆANINA U BEOGRADU: Matej je miran momak, NE BI OTIŠAO DA SE NIKOM NE JAVI!

MUP/RH

Društvo

OGLASIO SE OTAC NESTALOG SPLIĆANINA U BEOGRADU: Matej je miran momak, NE BI OTIŠAO DA SE NIKOM NE JAVI!

Podeli vest

U medijima se oglasio Nenad Periš, otac nestalog mladića Mateja, koji kaže da je njegov sin u Beograd otputovao s prijateljima koje poznaje ceo život

Porodica moli sve koji imaju bilo kakve informacije o Matejevom nestanku ili trenutnoj lokaciji da se jave policiji.

Na službenoj web stranici MUP-a posvećenoj nestalim osobama, Nestali.hr, objavljena je informacija o Splićaninu koji je nestao u Beogradu. Nestanak je prijavljen juče.

Foto: MUP/RH

Nestao

Splićanin Matej Periš (27) je posljednji put viđen pre dva dana u jednom noćnom klubu u Beogradu. Na sebi je imao crnu majicu, farmerke i crne patike s belim đonom.

Visok je 188 centimetara, jače je telesne građe, plave kose i očiju.

Matejeva porodica poslala je poruku javnosti: "Svaka nam je informacija zlata vredna. Ako nešto znate, molimo Vas da se javite na broj +38598432700. Hvala svima."

- Matej je inače miran momak i sportista. Diplomirani ekonomista, ne bi sam otišao a da se nikome ne javi - rekao je Matejev otac Nenad Periš, inače međunarodni vaterpolo sudija.

Foto: facebook.com

Matej Periš

Mladić se nije javio roditeljima i isključen mu je mobilni telefon.

Porodici se javila i hrvatska ambasada u Beogradu koja kontaktira s policijom.

Nenad Periš kaže kako je njegov sin u Beograd otputovao s prijateljima koje poznaje ceo život. Oni su svi dali svoje iskaze policiji, a proveravaju se i nadzorne kamere kluba.

Ako imate informacije o Mateju Perišu, javite ih u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 2 godine

Sa prijateljima dosao i odjednom nestao i oni ne znaju kako . Prijatelje na poligraf sto pre.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17