• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir tv

04.01.2022

09:53 >> 09:55

MISTERIJA, ZAŠTO MATEJEVI PRIJATELJI NISU NA VREME PRIJAVILI NESTANAK? Sumna se da su bili pod uticajem alkohola i droge! OVO SU NAJNOVIJI detalji ISTRAGE NESTANKA mladog Hrvata!

Fotoilustracija/Tanjug

Društvo

MISTERIJA, ZAŠTO MATEJEVI PRIJATELJI NISU NA VREME PRIJAVILI NESTANAK? Sumna se da su bili pod uticajem alkohola i droge! OVO SU NAJNOVIJI detalji ISTRAGE NESTANKA mladog Hrvata!

Podeli vest

Prijatelji Mateja Periša (27) iz Splita verovatno su odugovlačili sa prijavom njegovog nestanka jer su te večeri svi bili pod dejstom nedozvoljenih supstanci, smatra predsednik Sindikata policije i policijskih starešina Blažo Marković

 

- Telo bi trebalo da ispliva posle pet ili šest dana. Još se vodi kao nestao. Sva pamet nam sad dolazi iz Hrvatske da treba da ispitamo njegove prijatelje. Naša policija je iskusna u tim stvarima. Naravno da je čudno što su čekali više od 12 sati da prijave slučaj. Možda su čekali da se očiste tela od alkohola i nekih drugih supstanci. Videli smo na snimcima da je posle trčao. Policiji je imperativ da nađe mladića - rekao je predsednik Sindikata policije i policijskih starešina Blažo Marković u jutarnjem programu Kurir televizije.
 

Forenzičar Dušan Keckarević smatra da je sve manja verovatnoća da možemo govoriti o Mateju kao nekome ko je među nama.
 

- Traže se novi snimci i istražni pravci. Na osnovu snimaka pratite moguće pravce gde je otišao. Mogli smo da analiziramo DNK ako je recimo pipnuo ogradu da vidimo da li je to stvarno on. Bitno je i vreme koje prođe od trenutka kad ste dobili informaciju do trenutka kad izuzimate tragove - rekao je Keckarević.

Marković navodi da postoji nada da je mladi Splićanin živ.
 

- Njegovi prijatelji su posle više od 12 sati prijavili nestanak. Policija je krenula odmah iako treba da prođe 48 sati. Angažovano je mnogo policije što znači da postoji volja da se to reši. Mislim da postoji nada da je živ - rekao je Marković i naglasio da smatra da su prijatelji nestalog mladića imali nedozvoljene supstance te su se bojali da ih policija posle prijave nestanka ne bi pretresala.
 

Keckarević je naglasio da je činjenica da su zakasnili sa prijavom.
 

- To su mladi ljudi. Došli su da se provode i niko ne zna do podne gde se nalazi. Sve te zakasnele reakcije smetaju istrazi. Protok vremena slabi informacije - rekao je forenzičar i naglasio da su prijatelji Mateja Periša sigurno shvatili da je njegov kaput ostao u garderobi.

Marković dodaje da mu nije jasno kako prijatelji već posle sat vremena nisu primetili da ga nema.
 

- Zajedno su došli. Čudno je da ga posle sat vremena nema za stolom. Nije mi to jasno. Vidimo na snimcima da je možda trčao za devojkom. To je sad sve pitanje. Javnost je toliko zainteresovana zato što je mladić iz Hrvatske. Ne daj Bože da nam nestane neki Amerikanac - navodi Marković.
 

Matej Periš (27) iz Splita, podsetimo, nestao je u noći između 30. i 31. decembra nakon izlaska iz beogradskog kluba "Gotik" kad mu se izgubio svaki trag.
Policija danima pretražuje Savu i Dunav jer se na snimcima nadzornih kamera vidi da je nakon izlaska iz kluba prišao ogradi na keju i to navodno sa namerom da obavi nuždu.
 

Juče su se međutim pojavili i snimci na kojima se Matej vidi kako u noći nestanka trči okolnim ulicama. Pojavio se i snimak na kome se nepoznata osoba vidi kako otprilike u to vreme pliva Savom, ali za sada nema potvrde da je u pitanju nestali Splićanin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

e zabole me za Amerikanca dace Bog da nestanu svi

Marija Josip

pre 2 godine

zdravo prijatelju, zovem se Isabella Ethan, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo pročitajte moje pravo životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ova informacija pomoći nekome tko pročita ovaj članak, u roku od dva dana obnoviti raskinuti brak i povratiti izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s Ethanom, prekinuo je sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , pitao sam ga sa obećao sam svemu što sam imao, ali je odbio. Objasnio sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu vratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, ja nisam imao izbor, ali da isprobam, poslao sam e-mail kanalu spellcaster i rekao mi je bez problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je komadić ljubavne čarolije u zrak i začudo drugi dan je bio oko 3.00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena što sam se javila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da je želio da mu se vratim jer me toliko voli. Bio sam tako sretan i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam zatreba pomoć možete ga kontaktirati na ovu email adresu:dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirati na whatsapp/viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744 ... :) . . :) .. :) .. :) .. :). . :)

Marija Josip

pre 2 godine

Bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. dralaba3000@gmail.com. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija