• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.01.2022

07:10

ŠEST SIMPTOMA OMIKRON SOJA! Ako ovo osećate, brzo kod lekara!

Freepik.com

Društvo

ŠEST SIMPTOMA OMIKRON SOJA! Ako ovo osećate, brzo kod lekara!

Podeli vest

Nakon upozorenja iz Svetske zdravstvene organizacije da omikron soj nije blag, stiže i upozorenje od američkih Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), koji su upozorili na šest opasnih simptoma omikrona koji zahtevaju hitno traženje pomoći u bolnici, preneo je "Dejli ekspres"

U te simptome spadaju problemi sa disanjem, uporan bol ili pritisak u grudima, konfuzija, nemogućnost buđenja ili teškoća da se ostane budan, bleda, siva, plava boja kože, usta ili noktiju.

CDC dodaje da ovo nisu svi simptomi, kao i da su pacijenti prijavljivali i druge različite simptome.

Dodaje se da simptomi mogu da se pojave od drugog do 14. dana nakon izlaganja virusu i da svako može imati simptome, koji variraju od blage do teške forme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ČETIRI SIMPTOMA OMIKRON SOJA!
Društvo

ČETIRI SIMPTOMA OMIKRON SOJA!

Omikron soj koronavirusa prisutan je u sve većem broju zemalja Evrope, a prvi slučajevi su nedavno zabeleženi i u Hrvatskoj, Mađarskoj i Sloveniji. Britanski naučnici su sproveli istraživanje kojim su želeli da utvrde koliko se simptomi omikrona razlikuju od delta soja koji je dosad bio dominantan

17.12.2021

18:26

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija