• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/blic.rs

08.01.2022

08:10

"MATEJ JE SIŠAO NIZ STEPENICE I UŠAO U TUNEL, POVREDIO JE NOGU" Hrvatskoj policiji se javila žena, rekla šta je ključno za njegov pronalazak!

printscreen

Društvo

"MATEJ JE SIŠAO NIZ STEPENICE I UŠAO U TUNEL, POVREDIO JE NOGU" Hrvatskoj policiji se javila žena, rekla šta je ključno za njegov pronalazak!

Podeli vest

Sandra S., isceliteljka sa "bogatim iskustvom", kako su o njoj svojevremeno pisali hrvatski mediji, navodno se javila hrvatskoj policiji jer "vidi mnogo detalja" o nestalom Splićaninu Mateju Perišu za kojim se u Beogardu traga već devet dana

Ceo region je na nogama. Već devet dana svi sa strepnjom očekuju vesti o nestanku Mateja Periša. I dok se region ujediniom i čeka vesti o nestalom mladiću, proročica se javila hrvatskoj policiji. 

Ona je objasnila da kao vidovnjak koji ima navodnu sposobnost da pukim gledanjem u fotografiju Mateja Periša na daljinu može da "vidi" šta mu se dogodilo kobne noći i "gde je sada", prenosi Blic. Mnogi su odmah komentarisali ovakav potez kao sraman.

Foto: wikipedia/BuhaM/nestali.hr

- Od trenutka nestanka Mateja Periša vidim mnogo detalja. Za pronalazak njega kao nestale osobe najbitniji su ovi: bežao je i skrivao se, što ste i sami kasnije utvrdili kroz nadzorne kamere. Vidim da je u jednom trenutku ušao niz stepenice i ušao u jedan veliki tunel. Trčao je unutar njega. Koliko vidim povredio je nogu. Skrenuo je desno u jedan stari tunel. Vidim da je jako star i u blizini je kanalizacija - navodno je policiji napisala Sandra S.

Foto: informer

U jednom intervjuu za hrvatske medije, Sandra je kazala da isceljuje ljude od bolesti, negativnih emocija reikijem i šamanizmom, kao i da je u Australiji završila za reiki mastera, a od starih Aboridžina je učila šamanizam. Kako je kazala u tom intervjuu, imala je brojne klijente, među kojima su i poznate ličnosti iz Hrvatske i Holivuda, a svoj dar je nazvala "blagoslovom i prokletstvon".

- Ja ovo nisam odabrala. Imam vizije i kada želim i kada ne želim. Povezana su ne samo s ličnim pričama ljudi, već i s događajima koji će se dogoditi u svetu. Videla sam na primer mnogo ranije da će Australija goreti ili da će na Tajlandu biti cunami. Nekada mi je to sve veliki teret. Pogotovo kada vam ljudi ne veruju - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MUP: Nadamo se da je ovim polemika završena, MUP Srbije neće prestati da traga za istinom
Hronika

MUP: Nadamo se da je ovim polemika završena, MUP Srbije neće prestati da traga za istinom

Povodom izraza žaljenja hrvatskog Ministarstva spoljnih poslova zbog "deplasirane i neprimerene reakcije MUP-a Srbije" na izjavu Plenkovića, MUP Republike Srbije saopštava da smo veoma zadovoljni što je javnost u Hrvatskoj prepoznala rad i posvećenost pripadnika MUP-a na rasvetljavanju slučaja nestanka M.P. Upravo nas je zato i iznenadila neprimerena i ničim izazvana reakcija gospodina Plenkovića

07.01.2022

22:44

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija