• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.01.2022

19:05

NESTVARNA PRIČA IZ ČUDOTVORNOG SRPSKOG MANASTIRA! Aleksandra i Rade došli su u leto 2020. da se pomole za ČUDO, a sada su se vratili da ZAHVALE BOGU!

Društvo

NESTVARNA PRIČA IZ ČUDOTVORNOG SRPSKOG MANASTIRA! Aleksandra i Rade došli su u leto 2020. da se pomole za ČUDO, a sada su se vratili da ZAHVALE BOGU!

Podeli vest

Ono čemu ljudi često svedoče jesu isceliteljska čuda manastira Tumane, po čemu je on i nadaleko poznat

Poslednje svedočenje je o bračnom paru iz Beograda koji je dobio blagoslov svetitelja.

Naime, na stranici manastira je objavljena priča o detetu rođenom molitvama Tumanskih Svetitelja.

Vest je objavljena 10. januara ove godine.

- Ovo je istinita priča o čudu Gospoda i Tumanskih Svetitelja, bračnog para Mićić Radeta i Aleksandre iz Beograda.

- Nakon duge i neuspešne borbe od šest godina, dolazimo na veliki praznik, Veliku Gospojinu leta gospodnjeg 2020. godine da se molimo za porod! Nakon čitanja molitve za zdravlje i porod, uzetog svetog ulja i vode odlazimo kući. Svakodnevno smo se molili i pomazivali uljem i umivali vodom.

- U februaru mesecu 2021. godine oboljevam od korone i ujedno saznajem da u utrobi raste Božiji dar! Uz Boga i molitve Svetima plod opstaje. Došli smo na isti praznik 2021. godine da se zahvalimo na čudu! Naš dar rađa se uoči Svetog Dimitrija 2021. godine!

- Danas, 10. januara smo došli da se poklonimo moštima Svetitelja i zahvalimo Bogu na ovom daru! Želimo još jednom da se zahvalimo bratiji manastira koji su čitali molitve Svetima za nas! Slava i hvala Bogu, Svetom Zosimu i Svetom Jakovu na Luki! Najvećem blagoslovu Gospoda! - napisala je Aleksandra, a preneli su na ovoj stranici.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hau jes nou

pre 2 godine

Svakako verujemo, što da ne bi verovali, jel da.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija