• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.Marković

13.01.2022

15:35

(VIDEO) PRONAŠLI SMO DOKTORKU KATARINU KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU! Kroz gepek smrskanog automobila ušla da spase vozača!

Informer

Društvo

(VIDEO) PRONAŠLI SMO DOKTORKU KATARINU KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU! Kroz gepek smrskanog automobila ušla da spase vozača!

Podeli vest

Na društvenim mrežama kruži snimak saobraćajne nesreće koja se nedavno dogodila na Pupinovom mostu, a požrtvovanost doktorke Katarine oduševila je čitavu Srbiju

Kako se moglo videti na snimku koji je objavljen na Instagram stranici 192.rs, automobil je nakon nesreće bio potpuno smrskan.

 

 

Doktorka Katarina Kostić (27) bila je član ekipe Hitne pomoći koja je došla na mesto nesreće.

Ekipa Informera pronašla je doktorku čija je požrtvovanost oduševila čitavu Srbiju.

- To nam je bio poslednji poziv u sedam sati ujutru. U pozivu je rečeno da se dogodila saobraćajna nesreća na Pupinovom mostu. Nismo znali ko je u pitanju, znali smo da je samo jedna osoba. Nismo imali podatke nikakve, ni da li je muškarac ili žena. Videla sam da je automobil smrskan. Cilj mi je bio da vidimo u kakvom je stanju povređena osoba. Radilo se o muškoj osobi, i to je jedino što o njemu mogu da kažem - počela je priču za naš portal doktorka Katarina.

Ona ističe da je odmah bilo veoma bitno utvrditi kakve su vitalne funkcije povređenog čoveka.

Foto: Informer

Doktorka Katarina Kostić

- Morala sam da vidim kakve su mu vitalne funkcije. Čovek je bio svestan, i to mi je bio podstrek da ga što pre izvučemo iz automobila. Nismo mogli da čekamo vatrogasce, pošto u ovakvim slučajevima reaguju najčešće i vatrogasci. Oni bi nam pomogli da ga izvučemo, ali nismo imali vremena da čekamo. Moja ekipa i ja smo uigran tim i radili smo sve u tom cilju da ga izvučemo - rekla je on i dodala: 

Foto: Informer

Doktorka Katarina Kostić

- Jedan od policajaca je pokušavao da otvori vrata, dok smo mu stavljali kragnu. Jedini pristup sam imala kroz gepek i nisam razmišljala da li može da eksplodira automobil. Prvenstveno mi je posao da spasim život drugih ljudi. To je posao koji ja volim. ne očekujem nikakvu zahvalnost. Kada smo ga izvukli, ubacili smo ga odmah u naš kombi, odvezli smo ga do Urgentnog centra na odeljenje reanimacije - dodala je Katarina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Zena samo radila svoj posao. Zamisli kroz gepek, vau.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17