• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.01.2022

19:10

LAŽNA DOJAVA O TELU NA STENI DIGLA PATROLE NA NOGE! Mladen Mijatović saopštio nove detalje o Mateju

printscreen RTV Pink

Društvo

LAŽNA DOJAVA O TELU NA STENI DIGLA PATROLE NA NOGE! Mladen Mijatović saopštio nove detalje o Mateju

Podeli vest

Novinar Mladen Mijatović obelodanio je najnovije informacije o potrazi za nestalim Matejem Perišem.

On je naveo da je u toku dana primljena dojava da je na Beloj steni navodno uočeno telo nepoznate osobe, ali se ispostavilo da je ona bila lažna.

- Oko 16.30 h, Rečna policija primila je dojavu da se na Dunavu kod Bele stene nalazi ljudski leš. Odmah su upućena dva patrolna čamca. Vise od 60 minuta detaljno su pretrazivali lokaciju. tom prilikom nije nista pronađeno i ispostavilo se da je bila lažna dojava. Policija svaku dojavu i informaciju prihvata ozbiljno i po njima postupa maksimalno profesionalno - kaže izvor Infomera.

Potraga za Splićaninom biće nastavljena istim intenzitetom, uprkos lošim vremenskim uslovima, a svaka informacija koju dobije MUP Srbije, proverava se.

Za Matejem se traga već 14. dan, od kako je nestao iz kluba "Gotik" 31. decembra.

U detaljnoj policijskoj rekonstrukciji koja je objavljena juče, navodi se da je Matej kobne noći izašao iz kluba "Gotik", da je trčao oko 9 minuta, i da je poslednji put snimljen kod restorana "Savanova".
- Lociranjem Matejevog telefona preko baznih stanica indikativno je bilo kretanje objekta u reci Savi. Vreme i trasa kretanja objekta u Savi se poklapa sa kretanjem Matejevog telefona. Na ovom kadru snimka ka ušću reke Save u Dunav vidi se objekat koji se kreće niz reku, i vreme i mesto se poklapaju sa kretanjem Matejevog telefona  - navodi se u objašnjenju MUP.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

maloumnika ,da ne kazem mnogo gori naziv za takve koji to rade ,idioti,jel moze tom pozivu da se udje u trag pa lepo 10 godina robija za laznu dojavu

Ronilac otkrio najnovije detalje potrage za Matejem!
Društvo

Ronilac otkrio najnovije detalje potrage za Matejem!

Potraga za Matejem Perišom koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra i dalje traje. Nakon što je policija juče objavila detaljnu rekonstrukciju njegovog kretanja kobne noći, iz MUP Srbije poručeno je da se potraga i dalje nastavlja.

13.01.2022

18:38

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija