• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/večernji list

14.01.2022

17:21

OTKRIVENO KO JE DEVOJKA SA KOJOM SE MATEJ ČUO PRE NESTANKA! Isplivali novi detalji, evo šta se desilo kobne noći u Beogradu

printscreen mup srbije

Društvo

OTKRIVENO KO JE DEVOJKA SA KOJOM SE MATEJ ČUO PRE NESTANKA! Isplivali novi detalji, evo šta se desilo kobne noći u Beogradu

Podeli vest

Potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem (27) u Beogradu, kome se izgubio svaki trag u noći između 30. i 31. decembra u klubu "Gotik" traje već 15 dana.

I danas su pripadnici Rečne policije i Ronilačke jedinice Žandarmerije pretraživali reke Savu i Dunav, kao i priobalje reka.

Istovremeno, u medijima se pojavljuju novi detalji iz kobne noći jer je i nakon objavljivanja detaljne policijske rekonstukcije kretanja nestalog mladića iz kluba "Gotik" ostala misterija šta je prethodilo njegovom izlasku na ulicu.

Hrvatski mediji preno se da se Matej te večeri čuo sa devojkom iz Splita, sestrom jednog njegovog druga, koja je takođe boravila u Beogradu.

- Matej i društvo su pre izlaska u Gotik bili su na večeri u jednom restoranu. Na Instagramu su videli da njihova poznanica objavljuje fotografije iz Beograda zbog čega joj se Matej javio porukom i zatim ju je nazvao. To je bilo oko 22 sata, a prepisku tog razgovora poslala je pre nekoliko dana i njegovim prijateljima kao dokaz da su to jedine informacije kojima ona raspolaže. Koliko je poznato, nestali mladić navodno je hteo da njegova i njena ekipa zajedno nastave da se druže i da ih ona uputi u noćni život Beograda jer tamo poznaje mnogo ljudi i često je odlazila u Srbiju u noćne izlaske - navodi se.

Foto: Printscreen You Tube

Matej snimljen kako trči ulicama Beograda

Večernjem listu potvrđeno je od izvora bliskog istrazi, ali i od Matejeva prijatelja koji je s njim boravio u Beogradu, da je reč o Splićanki i sestri njihovog dobrog prijatelja koju će hrvatska policija uskoro opet detaljno ispitati. Prema nezvaničnim informacijama, ona se još uvek nalazi u Beogradu. Taj prijatelj nije bio na novogodišnjem provodu u Beogradu, ali bila je njegova sestra i njezin dolazak u Srbiju nije bio povezan s Matejem i njegovom ekipom. 

Pomenuta Splićanka vlasnica je firme koja se bavi nautičkim turizmom u Podstrani nadomak Splita i  vlasnica je plovila kojim leti za turiste organizuje izlete po Jadranu.

Kako piše Večernji lista, ostaje nepoznato da li je Matej možda išao da se nađe sa njom ili joj je on zatražio neku informaciju na šta mu je ona eventualno prosledila neku lokaciju na koju je trebalo da dođe.
 

Ni 15 dana od nestanka mladića nije jasno šta se tačno dogodilo te noći. Utvrđeno je da je Matej izašao iz kluba, potom trčao ulicama Beograda, pokušao da zaustavi taksi, a onda došao do reke. Kako se vidi na snimcima koje je objavila policija, Matej se stepenicama spušta do Save, ali kamere nisu zabeležile momenat ulaska u vodu.

Policija je navela da je nekoliko minuta na nakon toga "bilo indikativno kretanje objekta u Savi, čije se kretanje poklapa sa signalom Matejevog telefona".

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija