• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

15.01.2022

15:56

MISTERIJA LEPE SPLIĆANKE KOJA SE POSLEDNJA ČULA S MATEJEM! Izbrisala društvene mreže, pa NESTALA BEZ TRAGA! Evo šta se po Splitu PRIČA O NJOJ!

printscreen/pixanay

Društvo

MISTERIJA LEPE SPLIĆANKE KOJA SE POSLEDNJA ČULA S MATEJEM! Izbrisala društvene mreže, pa NESTALA BEZ TRAGA! Evo šta se po Splitu PRIČA O NJOJ!

Podeli vest

Potraga za Matejem Perišem, mladim Splićaninom koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra traje već 16. dan, a deo istrage fokusira se na misterioznu devojku iz Splita, s kojom je navodno tokom kritične večeri bio na telefonskoj vezi

Kako su mediji već objavili, reč je o M. S. iz Splita, vlasnici firme brodova u tom gradu koja je 30. decembra bila u Beogradu sa svojim društvom kao i Matej. Sve posle toga, međutim, postaje prava misterija.

- Pošto se saznalo da je lepa Splićanka nekako povezana s nestalim Matejem, svi novinari iz Hrvatske pokušali su da stupe u kontakt s njom, ali je ona sve blokirala i odbila bilo koju saradnju - kaže izvor iz Splita i dodaje:

- Čak je obrisala i profile na društvenim mrežama. Pošto se saznalo za nju u javnosti mnogi su se pitaju kako je bila povezana s nestalim, ali je ubrzo otkriveno da je "poveznica"  njen brat, koji je bio Matejev prijatelj.

Reč je o prijatelju nestalog koji nije želeo da krene s njima na putovanje u Beograd.

- Brat M. S. nije hteo da ide na putovanje, jer je smatrao da je rano da se provode, jer su nedavno izgubili prijatelja. Ali je Matej svakako stupio u kontakt sa Splićankom - kaže izvor i nastavlja:

- Navodno su se čuli nekoliko puta te večeri kada je nestao. Međutim, M. S. je veoma kontradiktorna u svojim izjavama, jer je navela da zbog muzike u lokalu nije razumela šta joj priča. S druge strane rekla je da je videla samo propušten poziv od Mateja.

Izvori iz Splita kažeu da je M. S. kad se čulo za nju u javnosti čak stavila crnu profilnu fotografiju na Fejsbuku.

- Stavila je fotografiju pre nekoliko dana i navodno žali za njim. Sve je to čudno i na neki način sumnjivo, od njenog iskaza koji je dala policiji, do svega ostalog. Takođe, navela je da je Matej koristio opijate, jer je želeći da postigne željeni cilj kao skiper morao dosta da radi - navodi sagovornik.

- Zbog čega se ona nije odmah javila policiji i rekla da je bila u kontaktu s njim, nego je čekala da se izvadi listing i uradi cela analiza telefona Mateja, zasad nije poznato.

Da podsetimo, Matej Periš nestao je noć između 30. i 31. decembra kada je prvo istrčao iz kluba "Gotik" u Beton hali u 01.43 sati, gde je trčećim korakom kroz Karađorđevu ulicu, preko Travničke ulice stigao do restorana "Savanova" na promenadi gde ga je kamera snimila da se u 01.51 sat približava vodi. Naime, njegov telefon preko signala baznih stanica lociran je u 02.03 sati u Savi, dok je poslednji signal baznih stanica telefona bio u 02.05 sati tačno kod kluba iz kog je i istrčao.

Inače, pre nego što je M. S. izbrisala društvene mreže, moglo se videti da je devojka koja "živi na visokoj nozi".

- Oblačila se brendirano i uvek je to isticala u prvi plan. Često je putovala i s društvom išla na samo ekskluzivna mesta gde idu samo bogataši. Voli takav život i može da ga priušti - kaže izvor iz Splita.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija