• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: objektiv.rs/informer.rs

17.01.2022

20:25

OTAC MISTERIOZNE SPLIĆANKE OTKRIVA: Moja ćerka NIJE BILA U KONTAKTU sa Matejem, evo šta se desilo!

printscreen/pixanay

Društvo

OTAC MISTERIOZNE SPLIĆANKE OTKRIVA: Moja ćerka NIJE BILA U KONTAKTU sa Matejem, evo šta se desilo!

Podeli vest

Otac misteriozne Splićanke koja se danima dovodi u vezu sa nestalim Matejem Perišom otkrio je u kakvom su odnosu bili njegova kćer i nestali Periš, ali i gde se ona trenutno nalazi!

Prijateljica Mateja Periša koja živi u Podstrani kod Splita, a u vreme njegovog nestanka bila je u Beogradu, još se nalazi u Srbiji.

Na društvenim mrežama, na stranicama koje se odnose na Matejev nestanak, od sinoć se piše kako je devojci zabranjen izlazak iz Srbije jer joj je oduzet pasoš.

To je danas demantovao srpski MUP i naveo da ona i dalje ima pasoš i da ga joj srpska policija nije oduzela.

Nešto posle 16 sati Slobodna Dalmacija kontaktirala je njenog oca.

Ona je jutros bila na razgovoru u policiji, to vam mogu potvrditi. Ali nema govora o tome kako joj je oduzet pasoš. Trebala bi iz Beograda za Split krenuti večeras ili sutra jer trenutno ima nekih problema s autom. Celo sam vreme s njom u kontaktu. Savetovao sam joj da podnese tužbu protiv svih medija koji pišu da joj je oduzet pasoš – kaže otac devojke.

Osvrnuo se i na noć kada je Matej nestao.

Moja kćer ni u jednom trenutku nije bila s tim momkom u nikakvom kontaktu. Poslao joj je te večeri poruku na Instagram u kojoj je napisao “Di si!”. Ali ona s njim nije uspostavila komunikaciju – kaže.

Inače, kako saznaje Slobodna Dalmacija, njegova supruga, mama devojke o kojoj region bruji već danima, bila je učiteljica Mateju od prvog do četvrtog razreda u jednoj splitskoj osnovnoj školi, a Matej je s njihovim sinom bio dobar prijatelj. I on je trebao ići u Beograd, ali je odustao od puta jer im je nedavno u saobraćajnoj nesreći poginuo zajednički prijatelj pa mu nije bilo do veselja.

Nestala bez traga

U petak su mnogi novinari s njom pokušali stupiti u kontakt, ali ona je izbrisala sve društvene mreže, a na mobitel se nije javljala.

Prethodno je svoju profilnu fotografiju na Fejsbuku zamenila crnom pozadinom, a potom izbrisala profil.

Danas je 18. dan potrage za Matejem, a mnogi se pitaju zašto devojka, kojoj se u večeri nestanka javio na Instagram, toliko dugo boravi u Beogradu. Odgovor za sada znaju ona i policija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17