• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

18.01.2022

11:17

NENAD PERIŠ O MISTERIOZNOM SNIMKU IZ KOBNE NOĆI - Evo na šta sumnja otac nestalog Mateja

printscreen

Društvo

NENAD PERIŠ O MISTERIOZNOM SNIMKU IZ KOBNE NOĆI - Evo na šta sumnja otac nestalog Mateja

Podeli vest

Potraga za Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, i dalje intenzivno traje, a njegov otac Nenad Periš sada je izneo nove detalje

Novu misteriju na ceo slučaj bacio je snimak sa nadzornih kamera od kobne večeri, a koje su usnimile nestalog mladića kako se spušta stepenicama ka Savi, dok se u drugom uglu vidi još jedna osoba kako se, takođe, kreće ka reci.

Na snimku sa nadzornih kamera vidi se kako neko, u isto vreme kad i Matej, samo sa desne strane, spušta niz ponton koji vodi ka Savi. Zasad nije poznato ko je u pitanju, kao i da li je eventualno policija pomenutu osobu identifikovala, a koja bi možda mogla da rasvetli šta se dešavalo u trenucima kada su nadzorne kamere poslednji put usnimile mladog Splićanina.

Nenad Periš, otac Mateja Periša, ističe da nema novih informacija o slučaju. Periš o silueti na snimku kaže i da sumnja da je reč o odrazu njegovog sina, ali da svakako policija sve treba da ispita.

- Mislim da je to odraz Mateja. Čini mi se da je isti tempo spuštanja te siluete i Mateja, pa mi se čini kao da je to zapravo Matejev odraz. Obratio sam pažnju na to, ali mi se tako čini. Opet, mislim da policija to mora ustanoviti, zato postoje eksperti - kaže Periš, prenosi Alo.

On navodi i da potraga za njegovim sinom intenzivno traje, ali da i dalje nema saznanja šta se desilo kobne večeri, nakon što je Matej napustio klub “Gotik”.

- Nastavljaju se pretrage, reke, nizvodno niz Dunav, oko Ratnog ostrva. Policija radi opsežno, ali i dalje nema nikakvih novih detalja - kaže Periš.

Podsetimo, Matej Periš u Beograd je došao sa prijateljima 30. decembra. Smestili su se u poslepodnevnim satima, nakon čega su otišli u restoran u Beton hali na večeru. Nakon toga, krenuli su dalje u izlazak.

Provodili su se u poznatom prestoničkom klubu "Gotik", da bi u jednom trenutku Matej napustio klub iz nepoznatih razloga. Nakon toga nadzorne kamere snimile su ga na nekoliko lokacija, kako trči ulicama, zaustavlja taksi, a potom se spušta stepenicama do Save.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija