• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

29.01.2022

12:50

POJAVILE SE SLIKE IZ MAJINOG TELEFONA KOJE IMAJU VEZE SA NESTALIM PERIŠEM - Splićanka ipak nije otkrila sve?!

printscreen TV Prva

Društvo

POJAVILE SE SLIKE IZ MAJINOG TELEFONA KOJE IMAJU VEZE SA NESTALIM PERIŠEM - Splićanka ipak nije otkrila sve?!

Podeli vest

Nova misterija u slučaju nestanka Mateja Periša

Nestanak Splićanina Mateja Periša (27) u Beogradu izazvao je veliku pažnju javnosti u čitavom regionu. U istragu su se, osim srpske i hrvatske policije, uključili i sami građani, koji u raznim grupama na društvenim mrežama analiziraju svaki detalj ovog slučaja.

Ovog puta priča se opet zavrtela oko Maje S. i misteriozne mape u njenom telefonu koja se poklapa sa trasom kojom je trčao Matej!

Maja S. je već dovođena u vezu s nestankom Mateja. Jedna od spekulacija bila je da je kobne večeri išao nju da traži. Maja se oglasila skoro za medije kada je negirala da je imala kontakt s njim te noći i potvrdila da ju je on zvao, ali da se ona nije javila.

Međutim, dok je davala izjavu pred TV kamerama i pokazivala prepisku s Matejem, mnogi su uočili mape koje su se pojavile u pozadini, a koje prikazuju prostor oko kluba "Gotik" iz kojeg je Splićanin misteriozno istrčao. 

 

 

- Dok je Maja pokazivala poruke, prstom ih je podigla i tad su se na dve sekunde u donjem uglu pojavile dve slike. U pitanju su mape za koje se sumnja da su sastavni deo komunikacije Maje i Mateje - komentarisao je učesnik jedne grupe.

Hrvatski portal Imperial objašnjava da su isplivale slike plana Beograda i karta lokaliteta na kojem je bio Matej u noći njegovog nestanka. 

Na slici se vidi označena trasa kretanja od kluba "Gotik“, pa dalje ulicom kojom je Matej trčao prema restoranu "Savanova", piše Alo.

Foto: printscreen TV Prva

Maja Sopta za medije rekla da se kaje što se nije kobne noći javila Splićaninu

Dok su jedni sumnjali da Maja nije bila sasvim iskrena i da je te mape napravila ranije i poslala nestalom drugu, drugi nisu isključivali mogućnost da ih je kasnije napravila da bi iz nekog nepoznatog razloga utvrdila zašto je tom rutom Periš išao.

U svakom slučaju, mnogi su se pitali šta će njoj ucrtana trasa Matejevog kretanja kobne noći i ukazivali da ovaj detalj i snimke treba prijaviti policiji jer sumnjaju da neko nešto krije.

U grupama posvećenim Mateju mnogi su ukazali i na nelogičnosti koje je Maja S. javno iznela. Ona je tvrdila da se na Matejev poziv nije javila jer je vozila "a ne snalazi se najbolje po ledu i snegu“. Međutim, te noći u Beogradu nije bilo snega jer je bilo oko 10 stepeni!

Takođe je tvrdila da je, kada ju je Matej zvao, išla na supu i meso u restoran jer je bila bolesna i imala je temperaturu? Osim što je u vreme pandemije i kovid propusnica bolest i temperatura nisu sprečile da izlazi po beogradskim klubovima i restoranima, interesantno je i to što ju je Matej zvao u 22.39, a restoran u koji se uputila radi do 23 sata.

Podsetimo, Splićanin je nestao u noći između 30. i 31. decembra, nakon što je, u majici kratkih rukava, izašao iz kluba "Gotik", u kom je bio sa društvom.

Potraga za nestalim Perišem traje i dalje.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17