• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.01.2022

15:53

DA LI JE OVO MOGUĆE, GDE JE NESTALO KUĆNO VASPITANJE?! Sramno ponašanje učenika na času koje je razbesnelo Srbiju!

Printscreen

Društvo

DA LI JE OVO MOGUĆE, GDE JE NESTALO KUĆNO VASPITANJE?! Sramno ponašanje učenika na času koje je razbesnelo Srbiju!

Podeli vest

Ovih dana na društvenim mrežama kruži video srednjoškolaca koji je razbesneo Srbiju

Naime, na video snimku, učenik obara klupu i počinje da radi vežbe, dok nailazi na odobravanje ostalih.

Njega ne interesuje što čas još uvek traje, a profesorka je sa njima u učionici. Takvo sramno ponašanje nailazi na odobravanje ostalih.

Za sve to vreme, drugi učenik snima dešavanja telefonom i govori profesorki kako nije učio za današnje odgovaranje.

Nameće se pitanje šta se to dešava sa današnjom decom i gde se izgubilo osnovno kućno vaspitanje?

Nije poznato o kojoj školi je reč.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 2 godine

nestalo sa promenom drzavnog uredjenja .. u kapitalizmu je sve dozvoljeno dok se placa porez .. i zakoni su na strani lopova .. huligana ..

Penzionerj

pre 2 godine

Gde je nestalo kucno vaspitanje? Kako to neznate? Nestalo je zutim zakonom o vaspitanju dece. Bice sve gore i gore.

Komita

pre 2 godine

Sve je otislo u pepeo i dim... nit mu smes nista, nit imas mehanizme... a o sta moze da ti se desi posle skole i da ne pricamo... i nije samo skola u pitanju... kuda li ce nas ovo odvesti ?

Kalesu

pre 2 godine

Nisam za nasilne metode, ali i ovo je cena previše zaštitnički nastrojenih zakona, koji štite decu i maloletnike kao bele medvede i bukvalno je nemoguće uspostaviti autoritet, a da se ne ogrešite o neki zakon (što deca i roditelji rado zloupotrebljavaju). Tome doprinose i roditelji, koji misle da njihov posao treba da urade vrtići i škole, a da su njihova dečica bezgrešna. Vaspitanje - roditelji, obrazovanje - vrtići, škole...

Rade

pre 2 godine

Zakonom su deca zaštićena, šta sada hoćete i zbog čega pominjete kućno vaspitanje, koje je roditeljima oduzetooooooo ! ! ! ! ! ! Dok su roditelji vaspitavali, bilo je dobro. A sada neka o njima brine zakonodavac ! ! !

Sramota

pre 2 godine

Saznajte o kojoj skoli je rec i OBJAVITE hitno. Zajedno sa jasnim slikama i punim imenima dece koja su to radila i odobravala. Neka naidju na javnu osudu takvog sramnog ponasanja. I oni i roditelji. Mozda ce tada da sednu da porazgovaraju sa svojom decom.

dera

pre 2 godine

Što ti je demokratija , A ??? Ovako se "odgajaju" nasilnici ,a i ovako ih imamo na pretek , e pa ili će država njih da smiri ili će oni državu da razbucaju , malo li je uz ove što ih već imamo ???

Voja

pre 2 godine

Nije u pitanju toliko kućno vaspitanje koliko prevelike slobode i nazovi prava deteta.

Pavle

pre 2 godine

Sve je to prosto, nestalo u roditeljima koji decu vide kao "moje dete je super", drugi su krivi, mame i tate koji NEmaju vremena, puno rade, obaveze, u plavim telefonima, u "pravima" dece, u zabrani "25 po turu" itd, itd, a deca sve vise i vise lice na one iz zadruga, parova, bar....sve problematicne osobe. Eto gde je nestalo, prosto. p.s. Normalno ovo je skraceno objasnjenje.

Pera

pre 2 godine

otislo sa platama .. kada ljudi rade za minimalac .. decenijama .. tako je to ..

Konan

pre 2 godine

O kome kućnom vaspitanju vi uopšte govorite..to odavno ne postoji više..deca su svesna da mogu da rade šta hoće i da nastavnici nemaju nikakva prava..samo od njihove dobre volje zavisi da li će praviti nered ili ne..tzv.škoski psiholozi služe im za sprdnju..izmišljeno zanimanje...prava adresa za ovo stanje je sama država tj.ministarstvo tzv.obrazovanja...neko im je iz EU odavno poslao zakone po kome u praksi treba razoriti tradicionalno školstvo, vaspitanje i obrazovanje.. pod formom tzv.dečijih prava (bez ikakvih obaveza i odgovornosti).i oni to ko slepi primenjuju..dok nastavnici nemoćni da bilo šta promene kao kompenzaciju za svakodnevni stres i ponižavanje već tradicionalno svakog prvog septembra organizuju štrajk radi povećanja plata...

Fikus

pre 2 godine

Moja ćerka je posle nekoliko godina rada u školi jednostavno odlučila da da otkaz, spakovala stvari u kofer i otišla u Kinu gde već 10 godina radi kao profesor u školama, srećna, zadovoljna i oduševljena. Zašto? Upravo zbog ovakvog stanja u našim školama gde nastavnici nemaju apsolutno nikakav autoritet čak ni kod osnovaca. Zakoni i pravu deteta i zaštiti su omogućili da deca već od predškolskog uzrasta znaju da im niko ništa ne može i to obilato zloupotrebljavaju.

Mile lala

pre 2 godine

Nije u pitanju kucno vaspitanje, vec nedostatak odgovornosti za svoje postupke. Sto se skole tice, hitni vratiti meru, "izbacivanje iz drzavne skole". Pa, il ce mu roditelji preduzeti mere ili cemo imati sasvim dovoljno nekvalifikovane radne snage. Mora se vratiti sjaj obrazovanju. Zbog neodgovornosti, doslo vreme da se kulturni i obrazovani stide i povlace pred ......

Anja

pre 2 godine

Dobar dan, braćo Srbi i sestre Srpkinje! Ovo su Vaša deca! Ne pravite se da niste znali da su ovakvi! Prosvetni radnik

Evo kako će od sutra đaci pohađati nastavu!
Društvo

Evo kako će od sutra đaci pohađati nastavu!

Tim za škole doneo je odluku da od sutra, 31. januara, učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola nastavu pohađaju neposredno, a stariji osnovci po kombinovanom modelu, podeljeni u dve grupe

30.01.2022

09:12

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija