• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

02.02.2022

18:22

NOVE FOTKE VRELOG "ĐUBRETARCA"! OVO JE ZGODNI RADNIK GRADSKE ČISTOĆE KOJI JE ZALUDEO ŽENE SVOJIM IZGLEDOM! Jovica čisti ulice i ima ZMIJSKO TELO

printskrin/feksbuk/jovica vasić

Društvo

NOVE FOTKE VRELOG "ĐUBRETARCA"! OVO JE ZGODNI RADNIK GRADSKE ČISTOĆE KOJI JE ZALUDEO ŽENE SVOJIM IZGLEDOM! Jovica čisti ulice i ima ZMIJSKO TELO

Podeli vest

Zgodni čistač čiji je snimak sa "đubretarca" postao viralan oduševio je pripadnice lepšeg pola, a sada je poznato i ko je misteriozni frajer

Šarmantni čistač, čiji je video snimak sa "đubretarca" postao viralan, opčinio je pripadnice lepšeg pola, te smo se iz tog razloga bacili u potragu za njim i na radost mnogih, uspeli da ga pronađemo.

 

 

Jovica Vasić ima 33 godine i radi u JKP "Gradska čistoća" u Beogradu. Posao čistača ulica obavlja već 15 godina, a kako kaže, nije ni slutio da će njegov snimak izazvati ovoliku pomamu.

Pored osmeha, Jovica može da se pohvali i izvajanim telom i mnogobrojnim tetovažama, a kako kaže, to je zbog toga što se ranije bavio sportom.

Foto: printskrin/feksbuk/jovica vasić

Jovica Vasić

Ono što verovatno zanima mnoge dame jeste da li je ovaj mladić slobodan.

Naime, Jovica ima dve ćerke, nije oženjen, ali je, kaže, "u jednoj ozbiljnoj vezi".

Deo grada za čiju čisotću je Jovica zadužen je Voždovac, tako da dame, ukoliko želite da ga sretnete, sada znate u koji deo grada treba da se zaputite.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija