• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2022

09:55

MATEJ PERIŠ I RANIJE NESTAJAO IZ KLUBOVA! S prijateljima kupio drogu spid pre kobnog nestanka!

printscreen mup srbije

Društvo

MATEJ PERIŠ I RANIJE NESTAJAO IZ KLUBOVA! S prijateljima kupio drogu spid pre kobnog nestanka!

Podeli vest

Matej Periš, Splićanin za kojim se traga od 31. decembra i ranije je imao slične ispade poput onog u noći između 30. i 31. decembra, kada je napustio klub Gotik posle čega mu se gubi svaki trag

Kako je uživo u jutarnjem programu TV Pink javio novinar Mladen Mijatović, utvrđeni su novi detalji u potrazi za nestalim Matejem Perišom.

Mijatović je rekao da je ustanovljeno da su Matej Periš i njegovi prijatelji, s kojima je krenuo iz Hrvatske za Beograd, prvo stali u Zagrebu gde su iznajmili kombi, ali i kupili sintetičku drogu spid.

Iznajmljenim kombijem doputovali su u Beograd gde su konzumirali ovu drogu pre izlaska u provod. Oni su završili u klubu Gotik, kada je Matej posle ponoći, pod nerazjašnjenim okolnostima istrčao, da bi mu se nedugo posle toga izgubio svaki trag.

Mijatović je dodao da je Matej Periš i ranije imao slične ispade, odnosno i ranije se dešavalo da napusti noćni klub i da nestane na 10 do 15 sati. Ranije se uvek pojavljivao u svojoj kući, ali sada se, nažalost, i dalje za njim traga u rekama Savi i Dunav, pošto se veruje da je završio baš u reci posle izlaska iz kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 2 godine

СУМЊАМ ДА ЈЕ НАШОЈ ПОЛИЦИЈИ ТРЕБАЛО МЕСЕЦ И ПО ДАНА ДА УСТАНОВИ КАКО ОНО МПОНАШАЊЕ МОЖЕ ДА ИМА САМО ДРОГИРАН ИЛИ МЕНТАЛНО РЕТАРДИРАН ЧОБЕК.РЕЗУМЕМ ОЦА АЛИ НЕТРЕБА ЗБОГ ТОГА ТРОШИТИ,БЕЗПОТРЕБНО, РЕСУРСЕ.НИ ЈЕДНОГ НАШЕГ ГРАЂАНИНА НИСУ ТРАЂИЛИ ТОЛИКО ДУГО.ЕКАО САМ ОДМАХ ДА ЈЕ ИСТИНА КОД ЊЕГОВИХ ПРИЈАТЕЉА,А КАКО СУ ОНИ САДА У СВОЈОЈ ДРЖАВИ НЕКА ИХ ЊИХОВА ПОЛИЦИЈА ''ПРИТЕГНЕ''

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija