• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.02.2022

18:58

MMMM... DA TI PAMET STANE! Društvene mreže gore zbog ovog hirurga! POSLE ZGODNOG ČISTAČA ŽENE ODLEPILE ZA ŠARMANTNIM DOKTOROM (FOTO)

printskrin/instagram/dr_zoran_rizinski

Društvo

MMMM... DA TI PAMET STANE! Društvene mreže gore zbog ovog hirurga! POSLE ZGODNOG ČISTAČA ŽENE ODLEPILE ZA ŠARMANTNIM DOKTOROM (FOTO)

Podeli vest

Mladi hrirurg Zorančo Rizinski postao je prava atrakcija na društvenim mrežama

Dr Zorančo Rizinski koji živi i radi u Beogradu postao je sudeći po komentarima na društvenim mrežama prava atrakcija zbog svog markantnog izgleda.

Foto: printscreen/instagram/dr_zoran_rizinski

Žene "odlepile" za Zoranom

Naime, dr Rizinski je mladi hirurg koji završio je Medicinski fakultet na Univerzitetu Sv Kiril i Metodij u Skoplju, a nakon toga je upisao specijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Foto: printscreen/instagram/dr_zoran_rizinski

Retko objavljuje svoje slike, ali dame ga obožavaju

Doktor iako retko obajvljuje svoje fotografije na Instagramu ipak je osvojio srca mnogih dama koje mu upućuju komplimente na račun izgleda.

- Kako si leeeep

- Uh...nije mi dobro ... doktore

- Baš lep...

- Lep Zoki... - samo su neki od mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama.

Sudeći po komentarima može se reći da je ovaj mladi doktor osvojio srca mnogobrojnih dama.

Dr Rizinski trenutno je specijalizant završne godine, stoji u njegovoj biografiji.

Foto: printskrin/feksbuk/jovica vasić

Jovica Vasić postao popularan na društvenim mrežama

Podsetimo, nedavno je na društvenim mrežama nastala prava pometnja kada je Jovica Vasić,radnik Gradske čistoće okačio na socijalne mreže snimak dok vozi "đubretarac" , a upravo taj snimak vinuo ga je u zvezde.

Jovica koji čisti ulice već 15 godina dobio je niz ljubavnih ponuda nakon objave video zapisa, a žene i dalje "luduju" za njim.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17