• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mondo

09.02.2022

23:38

MATEJA PERIŠA OTELI?! Detektiv izvršio DETALJNU ANALIZU, ova dva scenarija su moguća!

Printscreen/Pixabay

Društvo

MATEJA PERIŠA OTELI?! Detektiv izvršio DETALJNU ANALIZU, ova dva scenarija su moguća!

Podeli vest

Privatni detektiv Braca Zdravković izneo je dve pretpostavke o tome šta se desilo one kobne noći kada je u Beogradu nestao Matej Periš za kojim se i dalje traga

- Matej Periš je najverovatnije prilikom izlaska iz kluba "Gotik" znao tačno gde ide i sa kim treba da se nađe. Pojavljuju se informacije da je on najverovatnije preko društvenih mreža na svom telefonu dobio lokaciju i mesto gde treba da se nađe sa određenim licem kao i sliku objekta gde treba da dođe. Pošto je to sve navođeno gugl aplikacijom, celo njegovo kretanje najverovatnije ide preko njihovih mapa (google maps prim. aut.). Kao što znate Gugl daje tri opcije kretanja za stizanje do cilja. On je odabrao sigurno prvu, a to je kretanje glavnim ulicama pošto je dečko prvi put u Beogradu - kaže Zdravković u emisiji "Čudne priče" u okviru njegovog jutjub kanala.

Po tom scenariju Matej izlazi iz "Gotika" i prati mapu.

- I tada počinje da trči. Tako mlad organizam to je maršruta koja se pretrči za 7 i po minuta. Trči Karađorđevom, dolazi do Brankovog mosta i tu zaustavlja taksistu da ga najverovatnije pita gde je restoran Savanova jer mu je mapa pokazivala neke lokacije koje ga bune. Možda je i hteo vožnju do restorana. To ne znamo. Bilo kako bilo, on stiže do restorana, optrčava ga da bi bio siguran da je stigao gde treba. Silazi na terasu ispred restorana koja se nalazi iznad same Save. Tu je našao koga je tražio i ulazi u čamac - kaže Zdravković.

On kaže kako do sada nije razmatrao otmicu kao opciju.

- Uzimam sada nju kao jednu od pretpostavki, jer idemo činjenicom da je Matej živ. I da je otišao u nepoznatom pravcu sa prijateljima ili je na silu odveden u nepoznatom pravcu - rekao je Zdravković.

Potom se osvrnuo na drugu teoriju koja se oslanja na informacije da je ekipa koja je gostovala u "Gotiku", a koja je stigla iz Zagreba donela određenu količinu spida u srpsku prestonicu.

- Oni u "Gotiku" uzimaju veću količinu alkohola i narkotika. Mateju stiže poruka da treba da se nađe kod restorana Savanova. Matej kreće svoju maršrutu trčanja. Najverovatnije je dejstvo spida doprinelo da on to pretrči bez napora. Dolazi do terase restorana, otvara sliku na telefonu, vidi da je na dogovorenom mestu, ali nema te osobe sa kojom treba da se nađe.

- Po ovoj pretpostavci on se baca u Savu. Stavlja telefon u džep i skače u vodu. Zašto to radi? Prema nezvaničnim informacijama Periš je imao naviku da i u Splitu posle neke pijanke izađe iz objekta gde je bio, optrči oko njega jednu određenu kilometražu, a onda se baci u vodu da se osveži. Možda pod uticajem alkohola ili spida u jednom trenutku nije napravio razliku između mora i Save - Save koja je mnogo opasnija od morske vode - dodao je Zdravković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Malkolkm

pre 2 godine

Masta moze svasta. Druze ti se posteno izlupeta!

Xx

pre 2 godine

Ma da. Odveli ga Marsovci. Pa valjda bi neka kamera snimila čamac u noći kada nema nijedno drugo plovilo.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija