• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G

11.02.2022

12:51

IZDOMINIRAO U POTERI! Evo ko je srednjoškolac koji je "princezu znanja" ostavio bez teksta

printskrin

Društvo

IZDOMINIRAO U POTERI! Evo ko je srednjoškolac koji je "princezu znanja" ostavio bez teksta

Podeli vest

Ovih dana grad na Đetinji je preponosan na Miluna Erića, maturanta Gimnazije, koji je svojim znanjem trijumfovao u jednom od najboljih kvizova

Maturant Užičke gimnazije Milun Erić, koji je u kvizu "Potera" pobedio tragača i osvojio sa još jednim učesnikom 130.000 dinara, kaže da ga je za kviz zainteresovao tragač Žarko Stevanović, a voditelj Jovan Memedović ga je naučio kako da se opusti i oslobodi treme.

"Poteru" i tragača Milicu Jokanović – Princezu od znanja, pamtiće što se, kako kaže, kroz ceo kviz provlačilo selo Kremna.

Foto: Privatna arhiva

Milun Erić

- Kremna su moja selo i to uvek sa ponosom ističem. Odatle su moji roditelji, babe i dede. Sada sa roditeljima živim u Užicu, ali uvek rado idem u Kremna. I drago mi je što je Milica ime sela nekoliko puta ponovila u kvizu – kaže Milun. Kao osnovac je imao afiniteta prema kvizu i znanju, ali u tajne kvizova ga je uputio Žarko Stevanović.

- Još u osnovnoj školi sam sa mojim timom osvojio prvo mesto u takmičenju na kvizu između osnovnih škola. Tada mi je to postalo zanimljivo. Imao sam prilike da sretnem Žarka Stevanovića, trgača u "Poteri“, i on me je uputio kako da postanem dobar igrač. Uputio me je koju literaturu da čitam, ali isto tako da što više gledam dnevnike, da po internetu tražim o filmovima i muzici, što nema u knjigama. Naravno, dosta mi pomaže i znanje koje sam stekao u školi – kaže mladi Milun.

Foto: Privatna arhiva

Milun Erić i Jovan Memedović

Ipak, Milun nije bio toliko opušten pre snimanja emisije.

- Bilo je treme. Ali, voditelj Jovan Memedović je divan čovek. On je tačno znao kako da me opusti i da ukloni moju tremu – kaže mladi Užičanin.

Na "Poteri“ se neće zaustaviti. Već krajem februara ima testiranje za kviz "Stigni me ako znaš“. A zatim sledi ipak ono najvažnije u životu, a to je škola. Planira da upiše Elektro- tehnički fakultet, smer elektrotehnika i računarstvo.

U gradu na Đetinji Užičani su oduševljeni mladim Milunom i jedva čekaju da ga ponovo vide u nekom kvizu.

Bonus video:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija