• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

10.02.2022

18:09

ALEKSA OPET OTIŠAO OD KUĆE? Najnovije informacije o mladiću za kojim se tragalo više od mesec dana

rtk

Društvo

ALEKSA OPET OTIŠAO OD KUĆE? Najnovije informacije o mladiću za kojim se tragalo više od mesec dana

Podeli vest

U prepodnevnim satima Aleksa je ponovo napustio Kruševac i otišao u Beograd, iako se prvobitno verovalo da je prenoćio kod bake, on čak ni sa njom nije želeo da se vidi, već se odlučio za potpuno drugu lokaciju

Kako je Informer već pisao policija ga je pronašla u jednoj kući na Vračaru i odveli u Kruševac, gde je saslušan. Ipak on nije prenoćio kod svoje bake, kako je mislila njegova majka Olivera, koja se sa sinom uopšte nije ni videla, već na nekom potpuno drugom mestu.

Podsetimo Aleksi se sve do 9. februara 2022. od 28. 12. 2021. godine izgubio svaki trag. Intenzivnim operativnim radom pripadnika MUP-a, PU Kruševac i PU Beograd, mladić je lociran u jednom stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom stanju. Kako je izjavio policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom.

Aleksa je tokom noći u pratnji pripadnika PU Kruševac, doveden u Kruševac iz Beograda gde je sa njim u zgradi Policijske uprave u prisustvu stručnog lica Centra za socijalni rad, obavljen informativni razgovor.

Kako saznajemo , Aleksa se u tom razgovoru izjasnio da ne želi da ostane u Kruševcu. On je negde oko ponoći u pratnji radnika Centra za socijalni rad napustio zgradu PU Kruševac, i kako nam je nezvanično potvrđeno, prenoćio je  u privremenom smeštaju koji mu je obezbedio Centar za socijalni rad Kruševac.

Aleksa je takođe najavio da će se ponovo vratiti za Beograd, a po saznanju njegove majke to je već učinio danas pre podne. Nakon svih radnji koje je sprovela PU Kruševac u rešavanju ovog sličaja, Kruševačka policija podneće izveštaj Višem javnom tužilaštvu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 2 godine

Ovaj mladi čovjek je lišen emocija za svoje nabliže, inače ih ne bi ostavi da danima strepe za njegov život. U redu je da hoće da se osamostali , ili ne naovako surov način.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija