• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.02.2022

08:08

OVAJ SNIMAK MATEJA PERIŠA MOŽE DA POMOGNE U PREPOZNAVANJU I PRONALASKU!

printscreen

Društvo

OVAJ SNIMAK MATEJA PERIŠA MOŽE DA POMOGNE U PREPOZNAVANJU I PRONALASKU!

Podeli vest

Potraga za Matejem Perišom ne jenjava. Od njegovog nestanka prošlo je 49 dana, a sad se na društvenim mrežama pojavio do sada neviđeni video-snimak na kom se vidi nasmejani Matej koji uživa uz pesmu Olivera Dragojevića sa prijateljem na brod

Na društvenim mrežama se navodi kako je snimak nasta 2019. godine. Na njemu se jasno vidi nestali Periš, koji je vidno raspoložen i čuje se njegov glas. 

Foto: printscreen

Matej Periš na jahti

Ovo saznanje i ovaj snimak mogu dodatno pomoći u istrazi za nestalim Splićaninom, pošto postoji nogućnost da sada ne izgleda fizički onako kao pre 50 dana. 

Mladić za kojim se traga 50 dana u video peva pesmu “Sreća”.

 

 

Stihovi Dragojevićevog hita, koji je Matej s osmehom i vrlo raspoloženo pevao, glase:

“Našao sam mir na slobodi, u praznoj postelji i hladnoj sobi i kako to opisati ne mogu od sreće disati. Našao sam mir na drugoj strani nemam osjećaj da netko fali, kako to opisati ne mogu od sreće disati”.

Ispod videa nizali su se komentari: “Matej, vrati se”, “Čekamo te, plavi dečače”, ali i komenatr: “Možda je stvarno negde pronašao svoj mir, kako je to tada pevao”.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija