• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K.R.

04.03.2022

13:08

POZNATO U KAKVOM SU STANJU BEBE IZ ARANĐELOVCA! Jedna se prebacuje u Tiršovu

Društvo

POZNATO U KAKVOM SU STANJU BEBE IZ ARANĐELOVCA! Jedna se prebacuje u Tiršovu

Podeli vest

Tri bebe iz Aranđelovca stabilno, jedna se prebacuje u Tiršovu

- Tri bebe, koje su prebačene iz Zdravstvenog centra Aranđelovac na lečenje u Unverzitetski klinički centar Кragujevac su stabilno - saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

- Beba, koja je primljena u teškom zdravstvenom stanju i na mehaničkoj je ventilaciji, zahvaljujući medicinskom timu na čelu sa neonatolozima naše zdravstvene ustanove, u toku jučerašnjeg dana i noći je stabilizovana.

U toku današnjeg dana, beba će biti transportovana na dalje lečenje u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, navodi se u saopštenju Univerzitetskog kliničkog centra.

Ostale dve bebe su od juče stabilno i u toku je njihovo dalje lečenje i nega u Univerzitetskom kliničkom centru Кragujevac.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija