• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

05.03.2022

17:04

NENAD PERIŠ OTKRIVA DETALJE O TELU IZVUČENOM IZ DUNAVA! Evo šta mu je policija odmah saopštila

Marko Đoković/društvene mreže

Društvo

NENAD PERIŠ OTKRIVA DETALJE O TELU IZVUČENOM IZ DUNAVA! Evo šta mu je policija odmah saopštila

Podeli vest

Nenad Periš, otac Mateja Periša (27) iz Splita koji je u noći između 30. i 31. decembra nestao u Beogradu, kaže da telo koje je juče nađeno u Dunavu kod Kostolca nije njegov Matej

Periš je potvrdio i da ga je policija juče kontaktirala čim su pronašli utopljenika u reci, u mestu koje je poznato kao Pepelište.

- Da, policiji me kontaktira u takvim situacijama i juče je. Žao mi je unesrećenog čoveka. Neka mu Bog da miran pokoj - rekao je Nenad za Kurir i dodao:

- To nije Matej, odmah mi je policija rekla jer unesrećeni na sebi ima crne patike. Policija kontinuirano vrši potragu kako na vodi tako i na kopnu. I u stalnom smo kontaktu.

Podsetimo, delove tela nepoznate osoba juče je kod Kostolca pronašao jedan pecaroš i odmah je obavestio policiju. Obdukcija je zakazana za sutra, a istražitelji će uzeti i DNK profil pokojnika kako bi utvrdili identitet.

- Drugačije nije moguće identifikovati leš, jer je u jako lošem stanju. Tačnije, nađene su samo noge. Na telu nema ni odeće, samo crne patike - objašnjava sagovornik i dodaje da kada bude izolovan biološki trag sa našenog leša, on će biti upoređen sa DNK tragovima iz policijske baze.

- Policija ima bazu u kojoj se čuvaju DNK profili. Tako da, čim se dobije DNK utopljenika biće upoređen sa onima iz baze. U našoj bazi je i DNK Mateja Periša, jer je njegov otac još na početku istrage dao svoj biološki trag našoj policiji - podseća izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija