• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso/Informer

08.03.2022

10:42

DA LI I VI NOSITE IME KOJE PRIVLAČI RADOST? Ovo je 5 ženskih imena koja donose SREĆU!

Društvo

DA LI I VI NOSITE IME KOJE PRIVLAČI RADOST? Ovo je 5 ženskih imena koja donose SREĆU!

Podeli vest

Postoje imena koja izazivaju prijatna osećanja, kao i ona stroga, gruba ili vladalačka koja povezujemo sa osobama na nekoj poziciji

Kako nazovete čamac, tako će i plutati" - poznata je izreka. Ista stvar sa imenom koje beba dobija prilikom rođenja.

Birajući ime za svoje dete, roditelji se nadaju da će ime koje nosi detetu pomoći u budućnosti, biće njegov simbol i ukazivaće na njegove dobre osobine.

Postoje imena koja izazivaju prijatna osećanja, kao i ona stroga, gruba ili vladalačka koja povezujemo sa osobama na nekoj poziciji.

Foto: Informer

Antroponimija, nauka koja se bavi imenima, ukazuje da svako ime poseduje posebno značenje i da može uticati na život čoveka.

Za ženska imena je važno kakvu energiju nose - otkrivamo nekoliko imena koja ženi donose svetlu energiju, nežnost i sreću.

Vera - veruje se da su žene sa ovim imenom pametne , istinite, praktične i da idu ka svojim ciljevima i postižu veliki uspeh. Veruje se da je ovo ime poseduje moć privlačenja bogatstva i prosperiteta.

Anastasija - simbolizuije ženu koja donosi mir i harmoniju. Odlikuju je radoznalost, učenje, istrajnost i trud. Izuzetne su i autentične, pa je zato ovo ime često na vodećim pozicijama. Postoji verovanje da je srce Anastasije zlatno i dobronamerno.

Elena - Ima značenje svetlosti i vatre. Elena je žena koja privlači i osvaja svojom energijom i lepotom. Kreativna je i posvećena svemu što radi.

Foto: Pixabay

Irina - ovo ime poseduje divno značenje jer simbolizuje mir. Odlkuje osetljive i plemenite, ali i hrabre žene koje se bore za pravdu. Komunikativne su, inovativne i vole da pomažu, ali je njihova privatnost vešto skrivena od radoznalih pogleda. Posvećena je porodici.

Ljubica - nepravedno zapostavljeno i zaboravljeno ime koje simbolizuje ljubav. Ljubice bi trebalo da budu dame koje su zabavne, zanimljive i mile. Imaju kreativnu energiju i lako se snalaze u svakom poslu. Ipak, ljubav je za njih zvezda vodilja.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija