• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2022

10:37

USLOVI I PRAVILA UČEŠĆA U KVIZU "ISTIČE TI VREME"

Informer

Društvo

USLOVI I PRAVILA UČEŠĆA U KVIZU "ISTIČE TI VREME"

Podeli vest

U ovim Uslovima i pravilima sledeći termini imaju značenja koja su definisana kako sledi: Organizator: "Insajder tim D. O. O. Beograd - Stari grad", Beograd, Terazije br. 5/7 Nagrade: Materijalne vrednosti koje se dodeljuju u slučaju uspešnog odgovora na postavljena pitanja, shodno Uslovima i pravilima

Takmičenje: Kviz "Ističe ti vreme" zasniva se na znanju i sposobnosti učesnika
Period takmičenja: vreme trajanja kviza - počev od 15. 4. 2022. godine zaključno sa 5. 7. 2022. godine, s mogućnošću produženja
Uslovi i pravila: u značenju ovih Uslova i pravila uključujući i sve njihove izmene i dopune
Medij takmičenja: internet portal "Informer" registrovan na internet adresi informer.rs
Veb-sajt (sajt) takmičenja: informer.rs


Učesnik: označava, ako drugačije nije eksplicitno navedeno Uslovima i pravilima takmičenja, osobu koja je prihvatila učešće u takmičenju prijavljivanjem na sajtu takmičenja

Učesnici koji imaju primedbe na odvijanje kviza mogu dostaviti žalbu u roku od sedam dana od dana snimanja kviza na imejl adresu redakcija@informer.rs

O žalbi učesnika odlučuje Komisija u roku od 30 dana.

ORGANIZATOR KVIZA "Ističe ti vreme"

Kviz "Ističe ti vreme" organizuje privredno društvo "Insajder tim D. O. O. Beograd - Stari grad", osnivač i izdavač dnevnog lista "Informer" i internet sajta informer.rs. Navedeni Uslovi i pravila učešća u takmičenju primenjuju se na sve učesnike takmičenja i njihovo učešće. Tokom takmičenja, Uslovi i pravila takmičenja biće objavljeni i dostupni svim učesnicima putem internet stranice informer.rs i mogu biti podložni izmenama na način predviđen u Uslovima i pravilima.

SVRHA, VREME I MESTO ODVIJANJA

Svrha kviza "Ističe ti vreme" jeste promocija opšteg znanja i sadržaja objavljenih na sajtu informer.rs. U kvizu mogu učestvovati samo punoletna fizička lica. Kviz će se odvijati prema Uslovima i pravilima učešća i tokom čitavog perioda trajanja kviza, uključujući i eventualno produženje istog. Kviz se organizuje i odvijaće se na teritoriji Republike Srbije, uz mogućnost da učesnik uzme učešća i sa teritorije neke druge države, u zavisnosti od tehničkih uslova.

UČESNICI

Samo fizičko lice starije od 18 godina može učestvovati u takmičenju. Zaposlenima u privrednom društvu "Insajder tim D. O. O. Beograd - Stari grad", njihovim supružnicima, braći i sestrama, deci i roditeljima nije dozvoljeno učešće u ovom takmičenju.
Prijavljivanjem na sajtu takmičenja, kojim se registruje, učesnik bezuslovno pristaje na važeće Uslove i pravila učešća u takmičenju.

PRAVILA KVIZA

Kviz se prikazuje svake nedelje uz prethodnu prijavu učesnika.
Kviz predstavlja nadmetanje bazirano na znanju i sposobnosti učesnika. Svaki učesnik odgovara na pitanja iz opšte kulture. Samo odgovaranje na pitanja traje dva minuta.
Svakom od prijavljenih učesnika se postavljaju pitanja. Biće postavljeno onoliko pitanja koliko može da se pročita za dva minuta. Cilj je da učesnik da najviše 16 tačnih odgovora kako bi osvojio glavnu nagradu. Ukoliko učesnik da 16 tačnih odgovora pre isteka dva minuta (120 sekundi), kviz je završen.
Nagrade se osvajaju na 3, 6, 9, 12. i 16. pitanju.
Ukoliko takmičar da pogrešan odgovor na pitanje, postavljaju mu se naredna pitanja i tako sve do isteka vremena (120 sekundi).
Pitanja koja se učesnicima postavljaju bazirana su na nivou opšte kulture, ali i sadržaja na internet portalu informer.rs.
Učesnici nemaju mogućnost da se unapred upoznaju sa sadržajem pitanja.

 

 

 

NAGRADE
Nagrade koje učesnici mogu osvojiti:
Na 3. tačnom odgovoru učesnik osvaja knjigu izdavačke kuće "Laguna" i njihov časopis, na 6. tačnom odgovoru učesnik osvaja "Štark paket", na 9. tačnom odgovoru učesnik osvaja paket proizvoda "Zlatiborac", na 12. tačnom odgovoru učesnik osvaja "Lilly paket iznenađenja", na 16. tačnom odgovoru kao nagradu učesnik osvaja mali kućni aparat iz asortimana "Gorenje".

NAGRAĐIVANJE I POTVRĐIVANJE DOBITNIKA NAGRADA

Organizator dodeljuje pobedniku takmičenja - kviza "Ističe ti vreme" nagrade shodno ovim Uslovima i pravilima. Svaki učesnik kviza može u toku ukupnog perioda takmičenja samo jednom biti pobednik, odnosno ukoliko je osvojio bilo koju od nagrada, ne može ponovo učestvovati. Nagrade se dodeljuju najkasnije prvog narednog radnog dana u odnosu na dan kada su osvojene. Nagrade mogu biti uručene samo potvrđenim dobitnicima, tj. dobitnicima koji su ispunili sve uslove propisane ovim Uslovima i pravilima učešća, za sticanje svojstva dobitnika.
Kompletna lista potvrđenih pobednika biće dostupna na internet stranici takmičenja.

OBAVEZE I ODGOVORNOST ORGANIZATORA

Obaveza Organizatora obuhvata davanje nagrada potvrđenim dobitnicima. S tim u vezi, Organizator ne snosi odgovornost u sledećom slučajevima: prema učesniku ili drugom licu koje učestvuje u takmičenju i time krši važeći zakon, ugovornu obavezu ili odredbe Uslova i pravila učestvovanja u takmičenju; za pretrpljenu materijalnu ili nematerijalnu štetu (uključujući stvarnu štetu i izmaklu dobit) koji nastanu kao posledica učestvovanja u takmičenju i osvajanju nagrada; u slučaju više sile, kao i u slučaju bilo kakvog kašnjenja ili nemogućnosti odvijanja video-snimanja zbog tehničkih problema, a koji su van kontrole Organizatora i na koje isti ne može da utiče.

ZAŠTITA PODATAKA O LIČNOSTI

Učestvovanjem u kvizu učesnici su saglasni da njihovi podaci o ličnosti budu obrađivani i prikupljani od strane Organizatora kao Rukovaoca podacima o ličnosti u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.
Prikupljanje, obrada i zaštita prikupljenih podataka o ličnosti Učesnika vrši se od strane Rukovaoca podacima, u skladu sa zakonskim načelima obrade, u svrhu sprovođenja takmičenja u meri i za vreme koje je neophodno da se ostvari ta svrha.

IZMENE I DOPUNE

Sve izmene i dopune ovih Uslova i pravila biće u pisanoj formi objavljene na sajtu takmičenja.
Organizator zadržava pravo na izmene Uslova i pravila učešća u bilo kom trenutku u toku trajanja takmičenja.
Izmene ne mogu biti retroaktivnog karaktera i svi učesnici koji su se registrovali pre izmena imaju puna prava na Uslove i pravila učešća koji su važili do tada. Sve izmene i dopune Uslova i pravila učešća postaju važeće od trenutka kada su objavljene na internet stranici takmičenja, izuzev u slučaju nekih neplaniranih okolnosti koje Organizator nije mogao unapred da predvidi odnosno izbegne.
Organizator ne snosi odgovornost da li će učesnik biti upoznat sa Uslovima i pravilima učešća onda kada ona postanu javno dostupna na veb-sajtu takmičenja.
Kviz može biti prekinut usled okolnosti koje organizator nije mogao predvideti niti na njih uticati, uključujući nemogućnost Organizatora usled razloga koji su nezavisni u odnosu na njegovu volju.
Ukoliko Organizator obustavi odnosno prekine kviz, to će jednostavnim obaveštenjem biti objavljeno na veb-sajtu takmičenja. Takvim obaveštenjem kviz će se smatrati prekinutim odnosno obustavljenim i nijedna strana, uključujući učesnike, nema prava da traži naknadu ili nastavak takmičenja.

Pravila stupaju na snagu danom objavljivanja na internet-stranici informer.rs <http: //informer. rs/>

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija