• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.03.2022

19:39

MALA DELA ČINE VELIKI LJUDI! Gest policajca iz Novog sada o kom bruji cela Srbija NIKOGA NIJE OSTAVIO RAVNODUŠNIM!

Informer

Društvo

MALA DELA ČINE VELIKI LJUDI! Gest policajca iz Novog sada o kom bruji cela Srbija NIKOGA NIJE OSTAVIO RAVNODUŠNIM!

Podeli vest

Policajcima je u opisu posla da su uvek na usluzi građanima i da su tu da nas čuvaju i pomažu u nevolji, ali se čini da mi o tome ne razmišljamo dovoljno i tu činjenicu uzimamo zdravo za gotovo

Međutim, da to nije tako pokazao je i jedan Novosađanin, koji je na svom profilu na Tviteru objavio fotografiju lokalnog policajca na delu.

Na fotografiji se nalazi policajac koji pomaže devojci u kolicima da bezbedno prođe pored deonice koja je u radovima ispred Instituta za javno zdravlje Vojvodine u Futoškoj ulici.

Zaustavio je saobraćaj, potom išao iza ove devojke u kolicima nekih pedesetak metara kako bi mogla bezbedno da pređe deo puta gde su radovi a onda joj i pomogao da se popne nazad na trotoar. Bravo dečko! To je policajac sa velikim P! - piše u opisu fotografije.

 

 

 

Ako je sudeći po komentarima, sam autor fotografije, kao i drugi ljudi, oduševljeni su ovim gestom koji je za policajce sasvim normalan jer, kako kažu, "ide u rok službe".

- Svaka čast, neka ga sreća i ljubav prate!

- Bravo!

- Mala dela čine veliki ljudi!

- Nekada se dobrota podrazumevala, sad je izuzetak... - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod fotografije.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija